Fox News presentator Tucker Carlson heeft opgeroepen tot een onderzoek naar de medisch adviseur van het Witte Huis, Anthony Fauci, in verband met zijn banden met het Wuhan Instituut voor Virologie en de oorsprong van het coronavirus.

In een monoloog maandag beweerde Carlson dat Fauci de pandemie mogelijk heeft gemaakt door “gebruik te maken van een maas in de wet die hem in staat stelde onderzoek te financieren in het Wuhan Lab dat waarschijnlijk COVID-19 werd”.

Dissident heeft daar eerder in maart over bericht:

Anthony Fauci, Dr. Doom, bleef onderzoek naar een ‘man-made’ Coronavirus financieren in het Wuhan laboratorium, zelfs nadat de regering Obama dat verboden had

Carlson reageerde op Fauci die opnieuw suggereerde dat we voor eeuwig maskers moeten dragen.

Maskers werken niet en zijn schadelijk.

“Tony Fauci straft het land – u, ons, iedereen. De vraag is: waarom doet hij dat?” vroeg Carlson, suggererend “Misschien vind hij het leuk, dat is mogelijk. Maar je moet denken dat op zijn minst een deel van Fauci’s autoritaire hysterie een dekmantel is voor iets anders. Zou het kunnen dat Tony Fauci de aandacht probeert af te leiden van zichzelf en zijn eigen rol in de COVID-19 pandemie?”

De gastheer wees toen op een artikel van wetenschapsschrijver Nicholas Wade dat schetst hoe Fauci gevaarlijk onderzoek goedkeurde in de Wuhan faciliteit, waarvan velen geloven dat het direct leidde tot de uitbraak van het coronavirus.

“Tony Fauci had toestemming gegeven voor de betaling van het onderzoek. Vijf jaar lang – van 2014 tot 2019 – pompte het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, dat Fauci leidt en al tientallen jaren leidt, geld naar een groep genaamd de EcoHealth Alliance,” vervolgde Carlson, aldus Summit News.

https://twitter.com/seanmdav/status/1392177279325909001

“De EcoHealth Alliance, gerund door een man genaamd Dr. Peter Daszak, heeft een contract gesloten met Dr. Shi voor het uitvoeren van gain-of-function onderzoek in het Wuhan-laboratorium,” legde Tucker verder uit.

“Miljoenen mensen zijn gestorven aan COVID-19, dus het is geen kwestie van afrekeningen of schuldigen aanwijzen om uit te zoeken waar het vandaan kwam. Als je de volgende wereldwijde pandemie wilt voorkomen, moet je uitzoeken hoe deze pandemie is begonnen,” voegde Carlson eraan toe, en merkte op: “Dit zou niet zijn gebeurd als Tony Fauci het niet had laten gebeuren. Dat is duidelijk.”

Hij concludeerde “In een functionerend land zou er een strafrechtelijk onderzoek zijn naar Tony Fauci’s rol in de COVID pandemie die miljoenen heeft gedood en ons land tot stilstand heeft gebracht, waardoor het voor altijd is veranderd. Waarom is er dan geen strafrechtelijk onderzoek naar de rol van Tony Fauci in deze pandemie?”

Lees ook:


Vanaf het begin zijn er twee theoriën:

  • Ofwel werd het virus voor het eerst verspreid op een markt in Wuhan
  • Ofwel werd het gecreëerd in het lab in Wuhan

Het tweede mocht nooit gezegd worden, omdat Donald Trump dat gezegd had en die was tot persona non grata verklaard. Nu hij weg is duikt steeds vaker de theorie op, omdat het nu veilig gezegd kan worden, dat het toch in een lab ontstaan is.

Dat het in de natuur ontstaan is, is zeer onwaarschijnlijk:

  • Verschillenden vleermuizen met verschillende virussen zouden elkaar geïnfecteerd moeten hebben en een ander onbekend dier.
  • En of deze dieren, of een besmet persoon zou duizend mijl gereisd moeten hebben, zonder iemand te besmetten, tot ze in Wuhan aankwamen. (De vleermuizen die drager zijn van een virus dat op covid lijkt wonen 1000 mijl van Wuhan)
  • En meest ongelooflijk, dat dier, of mens, zou precies naar de enige plaats in heel China gereisd moeten zijn met een laboratorium met de meest uitgebreide collectie virussen ter wereld waar het al mee besmet was.
  • En de enige plaats ter wereld dat genetisch onderzoek deed dat overeenkwam met dat virus.

Een derde theorie

Alleen is Wuhan niet de enige plaats ter wereld waar onderzoek gedaan wordt naar virussen die als biowapens ingezet kunnen worden. De VS zijn er al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw mee bezig.

En 300 Amerikaanse militairen hadden net Wuhan bezocht in het kader van de Wereld Militaire Spelen, toen we voor het eerst van dit virus hoorden, wat een perfecte gelegenheid was om een viraal biowapen te verspreiden.

Ron Unz houdt al een jaar vol, in een serie lange artikelen, dat de oorsprong van het virus Amerikaans is. Hier staat zijn laatste artikel.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Anthony Fauci, Dr. Doom, bleef onderzoek naar een ‘man-made’ Coronavirus financieren in het Wuhan laboratorium, zelfs nadat de regering Obama dat verboden had

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties