De maskers zijn niet bedoeld tegen Covid-19, want daar helpen ze niet tegen. Ze zijn bedoeld om te laten zien dat je letterlijk monddood gemaakt bent en om menselijke interactie te verhinderen. Als covid-19 eenmaal onder de knie is zullen ze dus blijven. en de Franse premier en Fauci hebben dat nu bevestigd.

In een interview in Le Parisien heeft de Franse premier Jean Castex dinsdag betoogd dat het dragen van een masker in bepaalde gebieden verplicht moet blijven, ook nadat de zogenaamde Coronapandemie voorbij is.

Verdorie, de samenzweringstheorie aanhangers hadden weer gelijk.

Anthony Fauci vertelde Chuck Todd van NBC dat het “mogelijk” is dat de maskerverplichting voor onbepaalde tijd blijft bestaan om het aantal seizoensgriepinfecties te verminderen.

Tijdens zijn optreden in Meet The Press werd Fauci gevraagd wanneer Amerikanen de maskers kunnen afzetten, gezien het feit dat het CDC gevaccineerde Amerikanen nu adviseert dat ze de gezichtsbedekking kunnen verwijderen als ze buiten zijn.

Op welk moment, als gevaccineerde mensen samenkomen, doe je dan het masker af? Worden maskers iets dat we bij ons hebben in een seizoensgebonden aspect?” vroeg Todd aan Fauci.

Weet je, dat is heel goed mogelijk, ik denk dat mensen gewend zijn geraakt aan het feit dat het dragen van maskers, en dat is duidelijk als je naar de gegevens kijkt, luchtwegaandoeningen heeft verminderd. We hebben dit jaar praktisch geen griepseizoen gehad, alleen maar omdat mensen het soort volksgezondheidsdingen deden die voornamelijk gericht waren tegen COVID-19,” antwoordde Fauci.


LEES OOK:

Stanford en CDC studies: maskers ineffectief tegen besmetting en schadelijk voor de gezondheid


Terwijl voorstanders van de COVID-19 lockdown beweerden dat het dragen van maskers en sociale afstand de griep vrijwel deed verdwijnen, hebben andere gezondheidsdeskundigen de legitimiteit van deze bewering in twijfel getrokken en gesuggereerd dat griepgevallen alleen maar werden geteld als COVID-19 gevallen om het aantal op te blazen, meldt Summit News.

In januari verklaarde epidemioloog Knut Wittkowski: “Er kunnen heel wat griepgevallen zijn opgenomen in de ‘veronderstelde COVID-19’-categorie van mensen die COVID-19-symptomen hebben (waarvoor griepsymptomen kunnen worden aangezien), maar die niet op SARS RNA zijn getest.

Lees hier meer over maskers.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


VS: 22 staten zonder verplichte maskers en 12 staten verbieden vaccinatiepaspoort

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties