Maanden geleden werd een algemene vaccinatieplicht nog officieel uitgesloten, en beweringen van het tegendeel werden zelfs afgedaan als “samenzweringstheorieën”. Nu heeft het Duitse artsencongres besloten dat het recht van de mens op onderwijs in kleuterschool en school alleen door vaccinatie kan worden gewaarborgd.

Enkele dagen geleden waarschuwde de voorzitter van de Duitse medische vereniging, Dr. Klaus Reinhardt, voor de negatieve gevolgen van de Coronamaatregelen voor kinderen en adolescenten, meldt RT-de. Hij zei dat het niet alleen ging om op school opgelopen achterstand, maar vooral dat kinderen “belangrijke ontwikkelingsfasen in een sociaal isolement hadden doorgemaakt”. Reinhardt legde dit uit op het 124e Duitse Medische Congres.

Om de bovengenoemde collaterale schade van de kinderen te voorkomen, heeft het congres nu haar eigen conclusies getrokken – die te lezen zijn in de notulen van de 124ste Duits medisch congres.

In de eerste plaats wordt algemeen gesteld dat de Duitse gezondheidszorg “voor de grootste uitdaging van de laatste decennia” zou zijn geplaatst als gevolg van de uitgeroepen Coronapandemie. Door de staat gefinancierde bonusbetalingen moeten daarom niet alleen naar ziekenhuispersoneel vloeien, maar ook medisch assistenten (MFA) moeten extra financiële waardering krijgen, eist het Artsencongres.

Eerder had het “Parlement van de Medische Beroepsgroep” al bezwaar gemaakt tegen het feit dat op veel plaatsen “versoepelingen” werden gerechtvaardigd door het feit dat “de intensive care-capaciteiten van de betrokken regio niet waren uitgeput”.

Van de kant van de verantwoordelijke politici – daar is men zeker van – zou niet intensief genoeg worden gewezen op de “dramatische situatie op de intensive care units”.


LEES OOK:

Duitsland sluit de helft van zijn ziekenhuizen ondanks dat die door Covid-19 overbelast zouden zijn


In een volgende resolutie wijdt het Medisch Congres zich vervolgens ook specifiek aan kinderen en adolescenten en vat dit samen in een andere resolutie van de “Leden van het Parlement”. Daarom wordt de federale regering verzocht het onderzoek naar vaccins voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar “onmiddellijk” financieel en organisatorisch te bevorderen. Zo laat ‘s werelds grootste Amerikaanse farmaceutische bedrijf Pfizer momenteel samen met zijn Duitse partner BioNTech door het Permanent Comité voor Vaccinatie (STIKO) onderzoeken of ook kinderen ouder dan twaalf jaar met zijn vaccin kunnen worden ingeënt.

Dr. Martin Terhardt, lid van de STIKO, is sceptisch over het plan, omdat de “risico-batenverhouding” voor het vaccineren van kinderen “duidelijk anders” is dan voor volwassenen. De gevolgen van een COVID-19-ziekte “zijn allemaal zeer ongevaarlijk” bij kinderen, aldus Terhardt.

(…) Ik ervaar ook een zeer beperkte bereidheid bij ouders om hun gezonde kinderen nu te vaccineren, zolang ze niet weten dat het vaccin absoluut veilig is en ze geen enkel risico nemen.

Hij zei dat hij graag zou zien dat politici en de media “er wat voorzichtiger mee omgaan”, omdat er nog niet genoeg gegevens beschikbaar zijn.

Het Duitse artsencongres dringt er daarentegen op aan “proactieve mediacommunicatie” voor de vaccinatie van kinderen “voor te bereiden en uit te voeren”. Als reden hiervoor wordt opgegeven dat ongeveer 14 procent van de bevolking jonger is dan 16 jaar.

Om kudde-immuniteit te bereiken tegen de SARS-CoV-2 pandemie in ons land, is het essentieel om deze kloof te dichten.”

De urgentie die aan de dag werd gelegd, was te wijten aan het feit dat ook kinderen en adolescenten te maken hebben met duidelijke gezondheidsrisico’s als gevolg van een ziekte die door het nieuwe coronavirus wordt veroorzaakt. Dit is de reden waarom ook bij deze bevolkingsgroep “immuniteit (…) moet worden bereikt door vaccinatie en niet door besmetting”.

Dan volgt een passage die momenteel voor veel, zeer controversiële discussie zorgt onder waarnemers, burgers en artsen. Zo staat het in het document van de medische conventie:

Het recht op onderwijs met dagopvang en schoolbezoek kan in de winter van 2021/2022 alleen worden veiliggesteld met een tijdige COVID-19-vaccinatie.

Het recht op onderwijs is niet uitdrukkelijk geformuleerd in de Duitse grondwet. Het is echter “impliciet afgeleid van de fundamentele waarden die in de grondwet zijn neergelegd”. Het recht op onderwijs is dus een internationaal erkend, fundamenteel mensenrecht. Dienovereenkomstig werd het voor het eerst schriftelijk vastgelegd in 1948 in het kader van de “Universele Verklaring van de Rechten van de Mens”.

De redenering van het Congres van Geneesheren die uit zijn eigen resolutie voortvloeit, is dat alleen een “tijdige vaccinatie, met name ook van kinderen” hen behoedt voor “ernstige psychologische en sociale nevenschade als gevolg van een hernieuwde lockdown voor deze leeftijdsgroep”. Hieruit volgt dat een “gelijkwaardige sociale participatie” van gezinnen alleen kan worden hervat als hun kinderen worden gevaccineerd.

Massale kritiek op logica en voornemen uit nu de geregistreerde non-profit vereniging “artsen voor individuele inentingsbeslissing“. Dr. Steffen Rabe, bijvoorbeeld, spreekt van een “onbetwistbare eis” en een “onverdraaglijk uitgangspunt van medische collega’s”.

Als artsen distantiëren wij ons in de sterkst mogelijke bewoordingen van dit artikel. Scholen en kinderdagverblijven kunnen, scholen en kinderdagverblijven moeten onmiddellijk heropend worden, zonder zinloze massale tests en zonder twijfelachtige vaccinatie-experimenten op kinderen en jongeren“.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Zweedse studie: Immuniteit door infectie doeltreffender dan door vaccinatie

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Begint het Neuernberg 2.0 tribunaal nog niet. Ik popel van ongeduld om hen die ons dit aandoen te berechten waarbij ik de doodstraf voor bepaalde lieden niet wil uitsluiten.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 jaar geleden

Ik wil niet vervelend doen ,maar ik zei 10 jaar geleden al dat je geen kinderen meer op deze wereld moet zetten ,