Slechts 82 mensen stierven vorig jaar in de Verenigde Staten na te zijn ingeënt. Volgens de Vaers-databank zijn er dit jaar tot dusver echter 3317 sterfgevallen als gevolg van vaccinaties tegen het coronavirus.

Dat is een stijging van bijna 4000 procent, en we zijn pas in het tweede kwartaal van het jaar, meldt Mpr21.

Tot dusver is minder dan de helft van de Amerikaanse bevolking gevaccineerd, wat betekent dat naarmate het aantal toeneemt, ook het aantal sterfgevallen zal stijgen. Als deze trend doorzet, zullen er tegen het einde van dit jaar waarschijnlijk 12.000 tot 15.000 sterfgevallen na vaccinaties bij Vaers zijn gemeld.

Bedenk dat Vaers slechts 1 tot 10 procent van de werkelijke sterfgevallen of symptomen vaststelt, wat betekent dat redelijkerwijs tussen 33.000 en 330.000 Amerikanen al zijn overleden na het nemen van coronavirusvaccins.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


VK voorspelt derde golf van Covid: de gevaccineerden zullen de voornaamste slachtoffers zijn!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 jaar geleden

PFIZER SIGNS LEASE FOR THE SPIRAL AT HUDSON YARDS IN MANHATTAN

Locatie hudson 666 New York ,misschien valt er een kwartje !

In de bijbel zijn getallen en getalswaarden nooit toevallig. God heeft in alle bijbelgetallen, aantallen, jaartallen, leeftijden en getalswaarden een betekenis verborgen, ook dus in het getal van de naam van het beest (666) en in het getal van de naam van Jezus (888). HET MERKTEKEN VAN HET BEEST