De strenge coronabeperkingen in Thailand hebben inwoners ertoe aangezet hun toevlucht te zoeken in het buitenland. Nu hoopt de Zweedse ambassade in Bangkok dat kudde-immuniteit en sociale uitkeringen nieuwe immigranten naar Zweden zullen lokken, meldt de Bangkok Post.

“Overweeg je om naar het buitenland te verhuizen? Hier zijn enkele redenen waarom Zweden zou moeten worden overwogen: sterke arbeidsbescherming, gendergelijkheid, een positieve kijk op innovaties en uitkeringen voor iedereen”, schrijft de ambassade op haar website volgens de Bangkok Post.

Verschillende overheidsinstanties in Thailand helpen Thais die in het buitenland willen werken of studeren. Maar de marketing van de westerse ambassades heeft volgens de Thaise regering een politieke voorkeur die kan splitsing en problemen kan veroorzaken in Thailand.

Ik heb een werkgroep gevraagd om de inhoud in kwestie in de gaten te houden en indien nodig juridische stappen te ondernemen“, zei minister van Digitalisering en Sociale Zaken Chaiwut Thanakhamanusorn tegen de Bangkok Post.

Volgens internationale regels kunnen ambassadeurs die betrokken zijn bij politieke activiteiten in het gastland niet worden uitgezet. Maar ze kunnen tot persona non grata worden verklaard, wat in de praktijk hetzelfde betekent, aldus Fria Tider.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Irakees onthoofdt 17-jarig Zweeds meisje – Bewaart haar hoofd als trofee in een koffer

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
1 jaar geleden

Zullen veel mensen blij mee zijn bijv. de bankhangers en de geroutineerde, professionele werkontwijkers, degene die 40 jaar of meer gewerkt hebben lopen natuurlijk te balen als een stekker wanneer ze erachter komen dat de hun Afrikaanse buurman verderop ook lekker de hele dag op zijn reet zit.