De voedselvoorziening in de VS wordt verzorgd door Blanke boeren, maar zij krijgen geen hulp. Misschien is Zimbabwe het voorbeeldland waar het Biden regime naar kijkt. En we weten hoe dat afgelopen is.

We schreven al eens eerder dat 96% van de boeren in de VS blank is, en dat die overige 4% keuterboertjes zijn, maar wel alle covid-hulp krijgen.

Nu heeft een gehandicapte blanke boer die hulp werd geweigerd vanwege anti-blanke bepalingen in de Covid Relief Bill, en enkele andere boeren, de regering Biden aangeklaagd wegens deze discriminatie van blanken.

Als je een volk kapot wilt maken moet je de voedselvoorziening vernietigen

Restaurants en gelegenheden die eigendom zijn van blanke mannen zullen als laatste in aanmerking komen voor federale steun in het kader van het “Restaurants Revitalization Fund” (RRF) van president Joe Biden, waarbij vrouwen en minderheidsgroepen voorrang krijgen, meldt Breitbart.

Als onderdeel van Biden’s American Rescue Plan Act van 2021 opent de Small Business Administration (SBA) de aanvraagprocedure waarmee eigenaars van restaurants, bars en andere gelegenheden federale steun kunnen aanvragen om de inkomstenderving te compenseren die het gevolg is van de economische lockdowns als gevolg van de crisis met het Chinese coronavirus.

Op grond van het plan kunnen bedrijfseigenaren steun aanvragen voor een bedrag van maximaal $10 miljoen per bedrijf en maximaal $5 miljoen per fysieke locatie. Ondernemers hoeven het geld niet terug te betalen zolang het maar voor maart 2023 is uitgegeven.

De vrijstelling wordt echter wel verleend op basis van ras, geslacht en de vraag of bedrijfseigenaren al dan niet worden beschouwd als “sociaal en economisch achtergestelde personen”. Blanke mannen, bijvoorbeeld, die geen veteraan zijn van de strijdkrachten van de Verenigde Staten, komen niet in aanmerking voor verwerking en financiering tijdens de “prioriteitsperiode”.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief:


Blanke kinderen worden keihard gediscrimineerd in het Britse schoolsysteem

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaan W.
1 jaar geleden

Zelf denk ik dat Pres Trump dit beleid van de marionet Biden voorzien heeft, hij laat het lekker nog een tijd aanmodderen totdat hij met overweldigend materiaal over de verkiezingsfraude en andere onfrisse zaken naar buiten komt.