Aangezien deze experimentele vaccins “spike-eiwitten” aanmaken, “kunnen” gevaccineerde personen “sommige van deze deeltjes afgeven aan naaste contacten”, waardoor bij hen, ook bij kinderen, ziekte kan ontstaan.

In hun laatste informatiebrief waarschuwde America’s Frontline Doctors (AFLDS) hoe spike-eiwitten die het resultaat zijn van experimentele COVID-19 gentherapie vaccins het vermogen hebben om 1.) de “bloed-hersenbarrière” te passeren en neurologische schade te veroorzaken, 2.) te worden “afgestoten” door de gevaccineerden en ziekte te veroorzaken bij niet-gevaccineerde kinderen en volwassenen, en 3.) onregelmatig vaginaal bloedverlies te veroorzaken bij vrouwen.

Het document, dat vorige week werd uitgebracht onder de titel “Identifying Post-vaccination Complications & Their Causes: an Analysis of Covid-19 Patient Data”, heeft als doel “aanvullende informatie te verstrekken aan bezorgde burgers, gezondheidsdeskundigen en beleidsmakers over ongewenste voorvallen en andere problemen na de vaccinatie als gevolg van de drie experimentele COVID-19 vaccins die momenteel worden toegediend onder EUA (emergency use authorization)” door de U.S. Food and Drug Administration (FDA), meldt LifeSiteNews.

De non-profitorganisatie wees op de duizenden ongewenste voorvallen die verband houden met deze “vaccins” en die zijn vastgelegd door het Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). “Toch hebben deze complicaties maar een fractie van de aandacht gekregen die aan de bloedstollingscontroverse van J&J is besteed,” betreurden zij met verbijstering en vroegen zich af: “Waarom?”

Bij een nadere beschouwing van deze gegevens, presenteert AFLDS “een aantal belangrijke categorieën van zorg die nog niet publiekelijk zijn geadresseerd door de FDA of CDC,” en beweren dat het falen van deze regelgevers “om deze en andere ‘bekende onbekenden‘ te overwegen een fundamentele nalatigheid is.”

Zij splitsen hun algemene categorieën van bezorgdheid uit zoals hieronder aangegeven:

Ten eerste bestaat er grote vrees voor de ruime verspreiding van deze nieuwe vaccins, die gebruik maken van een nieuwe technologie en zonder volledige goedkeuring van de FDA slechts experimenteel blijven. In plaats van gebruik te maken van een verzwakte antigeenrespons – zoals met conventionele vaccins gebeurt – introduceren deze experimentele middelen iets dat een “spike-eiwit” wordt genoemd in iemands systeem.

“Het duurt jaren om er zeker van te zijn dat iets nieuws veilig is,” bevestigt het AFLDS document. “Niemand weet definitief welke gevolgen dit spike-eiwit op lange termijn zal hebben voor de gezondheid van het lichaam en de hersenen, vooral bij jongeren. Bovendien, als er gedocumenteerde problemen met het eiwit ontstaan, zal er nooit een manier zijn om de nadelige effecten terug te draaien bij degenen die al gevaccineerd zijn.”

Ten tweede zijn er  twee belangrijke neurologische problemen in verband met de COVID-vaccins. Het gaat om de spike-eiwitten en de lipide nanodeeltjes die het mRNA in de cel brengen. Beide zijn in staat de “bloed-hersenbarrière” te passeren, die de hersenen en het ruggenmerg normaal gesproken volledig geïsoleerd houdt van stoffen die het lichaam binnenkomen.

“Er is gewoon niet genoeg tijd geweest om te weten welke hersenproblemen en hoe vaak zich daaruit een hersenprobleem zal ontwikkelen. Veel wetenschappers maken zich zorgen over prionziekten (neurodegeneratieve hersenaandoeningen),” waarschuwt het document.

Risico’s van een dergelijke penetratie zijn onder meer “chronische ontsteking en trombose (stolling) in het neurologische systeem, wat bijdraagt tot tremoren, chronische lethargie, beroerte, Bell’s Palsy en ALS-achtige symptomen. De lipide nanodeeltjes kunnen mogelijk samensmelten met hersencellen, wat kan leiden tot vertraagde neurodegeneratieve ziekte. En het mRNA-geïnduceerde spike-eiwit kan zich 10 tot 20 keer sterker aan hersenweefsel binden dan de spike-eiwitten die (van nature) deel uitmaken van het oorspronkelijke virus.”


LEES OOK:

Rapport: Vaccin van Pfizer veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten


Ten derde, kan een niet-gevaccineerde ziek worden door contact met een gevaccineerde?

“Het vaccin produceert vele triljoenen deeltjes van spike-eiwitten in de ontvanger. Patiënten die gevaccineerd zijn kunnen sommige van deze deeltjes (spike-eiwitten) afgeven aan naaste contacten. De deeltjes hebben het vermogen om ontstekingen en ziekte te veroorzaken in deze contacten”.

In een e-mailcorrespondentie met LifeSiteNews, verwees Dr. Simone Gold, de oprichtster van AFLDS, naar een tweet van 29 april waarin zij een document postte van Pfizer’s experimentele proeven waarin de farmaceutische reus “dit mechanisme erkent” van mogelijke uitscheiding, schreef zij.

En dit kan, volgens AFLDS, gevaarlijk zijn. Zoals de informatiebrief vervolgt, “de spike eiwitten zijn pathogeen (‘ziekte veroorzakend’) net als het volledige virus.” Bovendien binden deze “spike-eiwitten zich sterker dan het volledig intacte virus” en daarom zijn er over de hele wereld gevallen gemeld van “pericarditis, gordelroos, longontsteking, bloedstolsels in de ledematen en de hersenen, Bell’s Palsy, vaginale bloedingen en miskramen bij personen die zich in de buurt bevonden van personen die gevaccineerd waren”. Dergelijke afgifte “lijkt ook de oorzaak te zijn van een grote verscheidenheid aan auto-immuunziekten (waarbij het lichaam zijn eigen weefsel aanvalt) bij sommige personen”.

Bovendien zijn er nog andere, ernstiger gevaren mogelijk, zelfs voor niet-gevaccineerden, omdat deze “spike-eiwitten de bloed-hersenbarrière kunnen passeren, in tegenstelling tot traditionele vaccins”.

Ten vierde maakt deze verspreiding kinderen kwetsbaar als zij in de nabijheid zijn van ouders en leerkrachten die deze experimentele vaccins hebben gekregen. Hoewel de dreiging van COVID-19 voor de jeugd terecht wordt omschreven als “irrelevant”, met inbegrip van een 99,997% overlevingskans voor degenen onder de 20 jaar, is AFLDS bezorgd dat sommige kinderen symptomatisch kunnen worden als gevolg van deze nabijheid van de gevaccineerden. Op zo’n moment bestaat het gevaar dat “volksgezondheidsbureaucraten” dergelijke gevallen zouden kunnen gebruiken om “te speculeren dat de ziekte van een kind verband houdt met een SARS-CoV-2 ‘variant’,” terwijl het een gevolg is van contact met gevaccineerde volwassenen.

“Onze andere zorg is dat kinderen op lange termijn chronische auto-immuunziekten zouden kunnen ontwikkelen, waaronder neurologische problemen, vanwege het feit dat kinderen nog tientallen jaren voor zich hebben en triljoenen van de hierboven genoemde spike-eiwitten.”


LEES OOK:

Vrouwen bloeden helemaal leeg nadat ze hun Covid-vaccin hebben gekregen


Ten vijfde, “AFLDS is op de hoogte van duizenden meldingen van vaginale bloedingen, vaginale bloedingen na de menopauze, en miskramen na COVID-19 vaccinatie, alsmede anekdotische meldingen van soortgelijke bijwerkingen bij degenen die in nauw contact staan met de gevaccineerden”. Terwijl op dit punt de onafhankelijke artsenorganisatie “geen definitief commentaar kan geven over de nauwe contacten” anders dan te vermelden dat zij “hier wereldwijd meldingen van hebben gehoord,” leggen de vele gerapporteerde incidenten van vaginale bloedingen na de vaccinatie een duidelijk “verband tussen het vaccin en onregelmatige bloedingen.”

“Ondanks dit duidelijke bewijs, werden veranderingen in de menstruatiecyclus niet genoemd onder de veel voorkomende bijwerkingen van de FDA in haar fase-3 klinische deelnemers. De reproductieve gezondheid van vrouwen moet serieus worden genomen in plaats van te worden weggewuifd door agenda-gestuurde volksgezondheidsfunctionarissen”, aldus de brief.

Tenslotte, erkent AFLDS de “onbedwingbare economische stimulans onder farmaceutische bedrijven” om onnodige en gevaarlijke COVID-vaccins voor kinderen, boosters en dergelijke op de markt te brengen, “Volksgezondheidsdeskundigen moeten stoppen en gegevens beoordelen over mogelijke bijwerkingen van vaccins en gerelateerde vragen na vaccinatie voordat het te laat is.”


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
guami
1 jaar geleden

Hello there!

My name is Amanda.

Your website or a website that your company hosts is infringing on a copyright protected images owned by me personally.

Take a look at this document with the URLs to my images you used at dissident.one and my previous publications to obtain the proof of my copyrights.

Download it now and check this out for yourself:

https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/files-d6e6c.appspot.com/o/download-ljdfdnn39n5bl.html?alt=media&token=547ffa4d-ec72-47e6-82f0-5da708a03858&l=465879833294059347

I really believe you’ve willfully infringed my legal rights under 17 USC Sec. 101 et seq. and could possibly be liable for statutory damages as high as $130,000 as set forth in Section 504 (c)(2) of the Digital Millennium Copyright Act (DMCA) therein.

This message is official notice. I seek the elimination of the infringing materials described above. Take note as a service provider, the Digital Millennium Copyright Act demands you, to eliminate and/or deactivate access to the copyrighted content upon receipt of this notification letter. If you do not stop the utilization of the aforementioned copyrighted materials a lawsuit will be started against you.

I do have a strong self-belief that use of the copyrighted materials described above as allegedly violating is not authorized by the legal copyright owner, its agent, or the legislation.

I declare, under consequence of perjury, that the information in this notification is accurate and that I am the legal copyright owner or am certified to act on behalf of the proprietor of an exclusive and legal right that is allegedly infringed.

Regards,
Amanda Gutierrez

08/12/2021

Bezorgde nederlander
10 maanden geleden

Oke de benoemde vraagtekens verbonden aan betreffende “geneesmiddelen/vaccins” beamen mijn konklusie dat de theorieën ook v.d. c19 “vaccins”, alleen maar theorieën zijn

Een hoop gekeuvel dat feiten met onzin tot een ” geloofwaardige” theorie omzet in zieke geesten.

Dat word door regeringen wereldwijd als waarheid aan de bevolking verkocht.

Daarmee worden noodwetten gemaakt, vaccinverplichtingen opgelegd.
WAANZIN TEN TOP.