Het regime Rutte heeft lak aan Artikel 1 en gaat DISCRIMINEREN op grond van vaccinatiestatus

4
3147

Artikel 1 over Gelijke behandeling en het Discriminatieverbod stelt het volgende:

Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Het is een vervelend artikel, want het kan heel ruim uitgelegd worden, vooral de toevoeging ‘of op welke grond dan ook’. Dat maakt dat het nogal eens conflicteert met Artikel 7, de vrijheid van meningsuiting. Niet voor niks was dat in de VS The First Amendment, het illegale Biden regime heeft dat nu in de praktijk afgeschaft.

Het kabinet wil voor de zomer een vaccinatiepaspoort rond hebben

Dat is nog eens fijn nieuws om uit te brengen op Bezettingsdag.

Het kabinet wil begin juni een besluit nemen over de invoering van een vaccinatiebewijs. De Tweede Kamer heeft daarna drie weken de tijd om zich te buigen over de aspecten van zo’n bewijs waarmee mensen kunnen reizen, schrijft demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) dinsdagavond in een Kamerbrief.

Wat hem betreft, kan Nederland dan nog voor de zomervakantie inhaken op de Europese verordening die aan het vaccinatiebewijs ten grondslag zal liggen. Brussel streeft ernaar die verordening op 21 juni van kracht te laten worden.

Met een vaccinatiebewijs kunnen mensen straks ook evenementen in Nederland bezoeken.

Al het slechts komt zoals gewoonlijk van de EU, een door de CIA geïmplementeerd supranationaal orgaan. Dat de EU illegaal is en we bezet zijn door die CIA constructie bleek overduidelijk op 1 juni 2005 toen het Nederlandse volk met 63% tegen de nieuwe EU grondwet stemde en onze stem van tafel geveegd werd door Balkenende met het Verdrag van Lissabon. Frankrijk stemde ook tegen en Ierland werd net zo lang bedreigd tot het ja stemde. Na dat fiasco mochten de resterende nationale parlementen van de EU-lidstaten er helemaal niet meer over stemmen. En dat noemen ze dan democratie.

Een vaccinatiepaspoort leidt tot vaccinatieplicht

En tot medische apartheid, want iedereen die geen vaccinatiepaspoort kan tonen wordt het leven onmogelijk gemaakt. Net zo lang tot men dan maar toegeeft en het experimentele vaccin neemt, en dat is dus drang, dwang en plicht. En dat is dus in strijd met Artikel 1; Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.

Met een vaccinatiebewijs kunnen mensen straks ook evenementen in Nederland bezoeken.

En mensen zonder vaccinatiebewijs niet …

Het hele project om mensen te voorzien van een digitaal controlesysteem zat al lang in de pijplijn. Het was slechts wachten op de gelegenheid die gebruikt kon worden om het door te voeren.

In 2019 omarmde de EU al het plan om een digitaal vaccinatiepaspoort in te voeren. Dat was voor er überhaupt corona was. En in maart 20202 kocht Nederland al “digital health passports”, terwijl er toen nog helemaal geen sprake was van een coronapaspoort.

In 2014 al gingen de EU-lidstaten akkoord met het European Vaccine Action Plan 2015-2020.

Dat is de reden dat deze griep door de media uitvergroot is tot een pandemie. Dat is de reden voor alle vrijheidsbeperkende maatregelen, zodat u terug zou verlangen naar het oude normaal (dat nooit meer terugkomt) en bereid zou zijn een experimentele gentherapie te aanvaarden waar een DIGI2020 aan gekoppeld kan worden, zodat u vanaf dan een slaaf bent.

https://twitter.com/naomirwolf/status/1376373126032977920

U bent al die tijd belazerd. Door Rutte, door de Jonge, door bijna de voltallige Kamer. Besef dat het een Kamer in bezettingstijd is.. U bent bezet zonder dat u het doorheeft.

Op 3 november 2020 nam de Kamer een motie aan dat er geen vaccinatieplicht zou komen.

Op 18 november bevestigde de LeugenKamer vol met Leugenpolitici dat.

Bij de stemming op 17 december, 4 weken later, waren de meelopers in de Kamer alweer vergeten wat ze 4 weken eerder gestemd hadden. Ze hadden er geen herinnering aan zoals dat tegenwoordig heet.

Schaf die Kamer af, laat de bedienden van oligarchenmarionet Klaus Schwab gewoon de wetten uitvaardigen zonder dit misselijkmakende theater. Dat is minder ergerlijk dan deze vertoning.

Welkom in de goelag.

Update:

Privacy First vaccinatiebewijs is zware inbreuk op grondrechten en mensenrechten

De maatregel leidt ook tot discriminatie, op basis van medische status. ,,En er geldt een algeheel discriminatieverbod in het Europees recht, al decennia lang. Je mag niet discrimineren op welke grond dan ook. Dat wordt nu met voeten getreden”, aldus de jurist.

Hij wijst ook op de risico’s van privacyschending. ,,In de toekomst word je gedwongen om je medische status kenbaar te maken, namelijk of je wel of niet gevaccineerd bent, of je wel of niet ziekte onder je leden hebt door middel van een testbewijs. Onder het privacyrecht mag dat pertinent niet, want je mag mensen nooit dwingen om hun medische gegevens kenbaar te maken”, vertelt de directeur van Privacy First.

DvhN


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


U wordt verplicht gevaccineerd – Rutte is akkoord met vaccinatiepaspoort

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tony
Tony
1 jaar geleden

Jahaa, want Covid -19 staat voor Certificate Of Vaccination – ID!
Dat zat al lang in de planning.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 jaar geleden

nazi’s 2.0

Petra
1 jaar geleden

Met Grondwet artikelen 2 en 11 wordt ook nog even de vloer aan geveegd.
2 zegt dat je het recht hebt om Nederland te verlaten en dus naar het buitenland mag.
11 gaat over de integriteit van het lichaam en stelt dat je zelf de baas bent over het al dan niet nemen van medicijnen en in die geval INJEKTIES.
Verder wordt zoals inmiddels wel bekend de code van Neurenberg geschonden, waarmee onze overheid zich dus met NAZI praktijken bezig houdt.

Mr. Me
Mr. Me
1 jaar geleden

Ik had in eerste instantie deze bedacht: Communisme virus- met een D