Dat zijn er twee! Na in april het vaccin van AstraZeneca te hebben verboden, heeft Denemarken gisteren, 3 mei, besloten ook het anti-Covid serum van Johnson & Johnson te verbieden wegens mogelijke ernstige bijwerkingen, hoewel de Europese regelgevende instantie en de WHO het groene licht hebben gegeven voor het gebruik ervan.

“De Deense gezondheidsautoriteit heeft geconcludeerd dat de voordelen van het Covid 19-vaccin van Johnson & Johnson niet opwegen tegen het risico van een mogelijke bijwerking, VITT (een zeer zeldzame vorm van trombose die verband houdt met de injectie van het serum), bij mensen die het vaccin krijgen”, aldus de autoriteit.

Daarom zal het Deense massavaccinatieprogramma Covid-19 worden voortgezet zonder het vaccin van Johnson & Johnson”, aldus een verklaring. “We mogen ook niet vergeten dat we in de toekomst vooral jongere en gezonde mensen zullen vaccineren,” zei de adjunct-directeur-generaal van de Deense gezondheidsautoriteit, Helene Probst.

De Verenigde Staten hadden het vaccin afgelopen april al opgeschort. Denemarken van zijn kant had het vaccin, dat in Europa op de markt wordt gebracht door Janssen, een dochteronderneming van J&J, nooit goedgekeurd. Het al dan niet gebruiken ervan wordt sinds medio april opnieuw bekeken.

Orgaanroof-, abortus-, en euthanasiepartij D66 wil het middel van het bedrijf dat vroeger willens en wetens asbest in zijn babypoeder verwerkte, nu graag van Denemarken overnemen.

Ondertussen zorgt het zomerseizoen ervoor dat de griepgolf overal in Europa eindigt, ook zonder vaccin.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


COVID-19 studie van bijna tien miljoen vond geen bewijs van asymptomatische verspreiding, media stil

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 jaar geleden

Nog even meer gezond verstand en ook de Pfizer en modeRNA worden verboden. Gezien de tol die ook zij eisen zou dat volstrekt logisch zijn.