De gouverneur van Florida heeft een wetsvoorstel ondertekend dat lockdowns en totalitaire vaccinatiepaspoorten verbiedt.

Gouverneur Ron DeSantis heeft maandag lokale coronavirus noodbevelen opgeschort via een executive order.

Voorafgaand aan de ondertekening legde DeSantis uit dat hij het wetsvoorstel zou ondertekenen dat ingaat op 1 juli. “Ik zal ook een uitvoerend bevel ondertekenen op grond van dat wetsvoorstel dat alle resterende lokale COVID-noodbevelen ongeldig maakt met ingang van 1 juli. Maar om het gat tussen dan en nu te overbruggen ga ik met mijn uitvoerende macht de lokale noodbevelen met betrekking tot COVID opschorten. Ik denk dat dat het beste is om te doen.”

Democraten in Florida hebben zeer luidruchtig oppositie gevoerd tegen het wetsvoorstel dat nu ondertekend is, met het argument dat het Florida’s vermogen om terug te keren naar de normale situatie zou vertragen. Zij stellen dat COVID-19 paspoorten moeten worden gebruikt om degenen die niet gevaccineerd zijn uit de samenleving te weren, door middel van maatregelen zoals het weren van hen uit scholen en bedrijven, meldt Big League Politics.

De voorgestelde wetgeving beschermt de rechten van alle Amerikanen, gevaccineerd of niet.

Het wetsvoorstel bevat een verbod voor bedrijven, scholen of overheidsinstanties om van hun klanten te eisen dat zij kunnen aantonen dat zij een vaccinatie tegen COVID-19 hebben gekregen en/of hersteld zijn van de ziekte.

Florida, dat al sinds september weer open is, bewijst al sinds die tijd dat lockdowns onzin zijn. Er is geen verschil waarneembaar tussen staten met of zonder lockdowns.

Het hele doel van deze plandemie waar dit griepje door de media in getransformeerd is, is om u zo bang te maken en zoveel vrijheid van u af te pakken, dat u bereid bent te accepteren dat er een experimentele gentherapie bij u ingespoten wordt met het idee dat u uw vrijheid terugkrijgt, terwijl het u juist in slavernij voert.

https://twitter.com/naomirwolf/status/1376373126032977920


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Tegenovergesteld Lockdown-beleid van Californië en Florida heeft hetzelfde effect – Zoveelste bewijs dat Lockdowns geen invloed hebben

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties