Een BLM-activist mocht in de jury zitten in de zaak tegen de politieagent die was veroordeeld voor het veroorzaken van de dood van George Floyd. Dit nadat de activist beweerde niet op de hoogte te zijn van de civiele zaak rond de dood. Nu dringt hij er bij anderen op aan hetzelfde te doen om “verandering” te creëren, meldt The Post Millennial.

Was Derek Chauvin, de politieagent in de George Floyd-zaak, al op voorhand veroordeeld door het establishment, de media en het gepeupel?

Die vraag is herhaaldelijk gesteld nadat een jury politieagent Derek Chauvin veroordeelde voor de dood van George Floyd die stierf aan een overdosis – hoewel het hoogst onduidelijk is wat Chauvin eigenlijk verkeerd zou hebben gedaan in verband met de spraakmakende arrestatie in Minneapolis vorig jaar.

De politieagent kan verwachten de rest van zijn leven in de gevangenis door te brengen.


LEES OOK:

George Floyd vonnis – Blanken zijn nu vogelvrij in de Communistische Staten van Amerika


Een van de juryleden, de zwarte BLM-activist Brandon Mitchell, komt nu naar voren en roept andere activisten op om jurydienst te doen om “verandering” te creëren.

Wat Mitchells eigen houding ten opzichte van het doel was, was op voorhand duidelijk. In augustus vorig jaar poseerde hij voor een foto terwijl hij een t-shirt droeg met de berichten “BLM” en “Weg met je knieën uit onze nek”.

Desondanks verklaarde hij in maart van dit jaar voor de rechtbank dat hij geen kennis had van de civiele zaak die ertoe leidde dat de familie van George Floyd bijna een kwart miljard kronen aan schadevergoeding ontving. Twee andere mensen werd het lidmaatschap van de zaak tegen Chauvin geweigerd nadat ze hadden toegegeven dat ze op de hoogte waren van het proces.

In een radioprogramma zegt Brandon Mitchell nu dat meer mensen moeten proberen een plaats in de jury te krijgen bij spraakmakende doelen om te werken aan maatschappelijke ‘verandering’.

“Als we veranderingen willen zien, is het belangrijk dat we deze wegen gebruiken, deze kamers binnengaan, zegt hij.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


BLM activisten suggereren dat ‘ze alle blanken moeten gaan vermoorden’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties