Vladimir Zelenko, die als een van de eerste artsen ter wereld Corona behandelde met hydroxychloroquine, is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Hij kon eerst niet geloven dat hij genomineerd was, vertelde hij aan One America News. Hij zei dat zijn nominatie geloofwaardigheid verleent aan zijn boodschap.

Zelenko behandelde met succes patiënten met hydroxychloroquine tot de gezondheidsautoriteiten er een eind aan maakten. “Ik probeerde mijn patiënten in leven te houden,” legde hij uit.

Zijn bevindingen, die later in een wetenschappelijk tijdschrift werden gepubliceerd, toonden aan dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de risicogroep met 84% afnam na gebruik van hydroxychloroquine. De studie werd tientallen keren herhaald en leverde dezelfde resultaten op, meldt Uncut News.

De voor de Nobelprijs genomineerde groep bestaat uit 103 artsen, die op hun beurt deel uitmaken van een groep van 11.000 artsen. “Dokters kennen de waarheid,” zei Zelenko. “Het is gewoon een schande dat zo veel mensen onnodig sterven.”

De arts benadrukte dat er in de wereld “krachten” actief zijn die de mensheid getraumatiseerd hebben en angst als wapen gebruiken. “Geef niet toe aan angst. Er zijn effectieve behandelingen. Sommige zijn zelfs over de toonbank verkrijgbaar.”

Je hoeft niet dood te gaan aan Corona. De ziekte is goed te behandelen. Gebruik je gezond verstand, zei Zelenko. Hij probeert mensen gerust te stellen: “Je hoeft er niet bang voor te zijn als je maar toegang hebt tot goede zorg.”


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


India beveelt weer officieel Ivermectine aan nadat dodentallen oplopen na vaccinatiecampagne

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gre Stoop
Gre Stoop
1 jaar geleden

Als iemand het verdient is dr. Zelenko het.