Bijna de helft wil dat het leger naar de multiculturele banlieues wordt gestuurd om de orde te herstellen.

Een nieuwe opiniepeiling heeft uitgewezen dat een meerderheid van de Fransen de gevoelens steunt die zijn verwoord in een brief die is ondertekend door militairen in actieve dienst en gepensioneerden die waarschuwen dat het land afstevent op een “burgeroorlog”, veroorzaakt door mislukt multiculturalisme en aanvallen op de Franse identiteit.

Ongeveer 1.000 militairen ondertekenden de brief, waaronder 20 gepensioneerde generaals, die president Emmanuel Macron waarschuwen voor “verschillende dodelijke gevaren” die Frankrijk bedreigen, waaronder “islamieten en de hordes uit de banlieues”.

De ondertekenaars verwijten de “antiracisme”-beweging ook een “rassenoorlog” te willen creëren door symbolen van de Franse culturele cohesie en identiteit, waaronder standbeelden, aan te vallen.


LEES OOK:

Franse generaals waarschuwen voor komende rassenoorlog


“Het uur is ernstig, Frankrijk is in gevaar,” staat in de brief, die werd gepubliceerd op 21 april – de 60e verjaardag van een mislukte staatsgreep.

De militairen waarschuwen dat de behandeling van de “gilets jaunes” of gele hesjes demonstranten illustreert hoe de regering de politie heeft gebruikt “als gevolmachtigde agenten en zondebokken” voor brutale onderdrukking.

Opvallend is dat overheden in het hele Westen hard optreden tegen hun eigen blanke bevolkingen, maar niet tegen de immigranten. BLM heeft vrij spel gekregen in zowel de VS, Frankrijk als Nederland, terwijl er extreem hard opgetreden wordt tegen de Gele Hesjes, Trump-stemmers en in Nederland corona-demonstranten.

Het is niet langer de tijd om te talmen, anders zal morgen een burgeroorlog een einde maken aan deze groeiende chaos en doden – waarvoor u verantwoordelijk zult zijn – met aantallen in de duizenden,” concludeert de brief.

Ondanks de veroordeling van de brief door de regering en de media heeft een nieuwe opiniepeiling uitgewezen dat een meerderheid van het Franse volk het eens is met de inhoud ervan, bericht Summit News.

Uit een enquête van Harris Interactive blijkt dat 58% van de ondervraagden “de woorden van de soldaten steunt”, meldt Valeurs Actuelles.

Een duidelijke meerderheid – 84% – vindt dat het geweld in de samenleving toeneemt en 73% is van mening dat het land uiteenvalt. Bijna driekwart is van mening dat de “anti-racisme”-beweging een averechts effect heeft en de rassenverhoudingen verslechtert.

Bijna de helft (49%) vindt ook dat het leger moet worden ingezet om probleemgebieden te bezetten, “zodat het zelf de orde kan herstellen”.

Slechts een op de drie ondervraagden vindt dat de ondertekenaars moeten worden gestraft, ondanks het feit dat de minister die verantwoordelijk is voor de strijdkrachten, Florence Parly, heeft aangegeven dat leden in actieve dienst een sanctie tegemoet kunnen zien.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Zware straffen dreigen voor Franse generaals die waarschuwden voor een rassenoorlog

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties