In India cremeren ze lijken zoals ze dat al millennia doen. Vroeger gooiden ze ook nog de levende weduwe van de overleden man op de brandstapel, maar de Engelsen hebben die praktijk beëindigd

Vier dagen geleden berichtte Dissident over de angstpropaganda die de mainstreammedia verkondigt over de corona-sterftecijfers in India. 

De angstpsychose moet blijvend gevoerd worden, want anders zijn de mensen niet geneigd een vaccin te nemen. En het vaccin is noodzakelijk omdat er anders geen vaccinatiepaspoorten geïntroduceerd kunnen worden. En die vaccinatiepaspoorten zijn slechts het begin. Eens er genoeg mensen gevaccineerd zijn, zullen ze zelf vragen om een vaccinatiepaspoort, met het valse idee dat ze denken daarmee hun vrijheid te herwinnen, zonder dat ze beseffen dat ze zelf vragen om een digitale slavernij.

Aan dat vaccinatiepaspoort, een ID2020, zullen salamitactiek-gewijs steeds meer dingen gehangen worden. De EU noemde vrij reizen deze week, maar ze zullen ook vereist worden voor toegang tot horeca, musea en zo meteen ook supermarkten. Het leven voor niet-gevaccineerden zal steeds beperkter worden, en zo zullen steeds meer mensen geneigd zijn ‘vrijwillig’ dat vaccin(atiepaspoort) te aanvaarden. Daarna zullen je medische en financiële gegevens er aan gekoppeld worden, je seksuele en politieke voorkeur etc. Tot men elke Dissident effectief van de samenleving uit kan sluiten.

De MSM verkondigt Nepnieuws:

Zoals Dissident berichtte:

Laten we beginnen met het feit dat India een bevolking heeft van 1,4 miljard mensen. Als we kijken naar het aantal dagelijkse positieve tests op SARS-CoV-2, zien we dat India op 24 april 2021 349.691 positieve tests registreerde. Dit komt neer op slechts 0,02% van de hele Indiase bevolking die op 24 april 2021 positief testte op Covid.

En, dat is niet omdat de vaccinatiecampagne traag loopt. Toen India stopte met Ivermectine en met het vaccinatieprogramma begon, gebeurde er dit:

India lijkt het te hebben begrepen en dat is belangrijk, want elk land dat bewijst dat deze vaccinatie-doctrine nergens op gestoeld is en er effectieve medicijnen bestaan tegen deze niet zo heel dodelijke nieuwe corona-variant, ondermijnt het ID2020 plan. Net als die 22 Amerikaanse Staten die de maskerplicht af hebben geschaft en die 12 die een vaccinatiepaspoort verboden hebben. Als er voldoende landen niet meedoen valt het WEF-NWO-WHO plan in duigen.

TKP:

In India is het aantal bevestigde gevallen en sterfgevallen in de afgelopen weken licht gestegen, maar nog niet tot zulke grote hoogten als bij ons. Tenminste niet wanneer men een staat met 1,4 miljard vergelijkt met die met 83 of 9 miljoen, zoals de mainstream media graag doen om paniek te zaaien.

De redenen daarvoor heb ik hier uiteengezet, namelijk de massale vaccinatiecampagne ook in India met intussen 120 miljoen ontvangers van ten minste één dosis van het AstraZeneca-vaccin en het stopzetten van Ivermectine, zoals een arts meldde.

Sindsdien wordt ivermectine echter weer officieel aanbevolen.

Voor milde gevallen en thuisgebruik moet men blijkbaar 200 mcg/kg per dag nemen gedurende 3 dagen. Als alternatief wordt hydroxchloroquine genoemd, alsmede Budesonide voor inhalatie. Overigens heeft de Oostenrijkse arts Lisa Kellermayr, die door deze Twitter draad vrij beroemd is geworden, hier de beste ervaring mee.

En het lijkt erop dat er al een eerste daling is van het aantal sterfgevallen, dat per miljoen inwoners toch al lager ligt dan in Duitsland of Oostenrijk:

Tegen ivermectine, dat erg goedkoop is omdat er geen octrooien meer op rusten, wordt graag ingebracht dat het onveilig is. Als men deze studie volgt, die zelfs door de Gates Foundation werd gefinancierd, kan dit nauwelijks waar zijn als het gedurende langere perioden zonder problemen aan kinderen kan worden toegediend.

Dankzij ivermectine zal de situatie in India snel verbeteren, ondanks de vaccinatie.


Hetzelfde valt te zeggen over hydroxychloroquine. Het is al 60 jaar een veilig malaria-medicijn. Hugo de Jonge deed het af als kwakzalverij en het befaamde the Lancet publiceerde zelfs een gefalsificeerde studie om het in diskrediet te brengen, die ze later weer in moesten trekken. De reden is duidelijk; als er werkzame medicijnen bestaan voor een ziekte, is het niet toegestaan vaccins te gebruiken.

En vaccins moeten, niet omdat ze helpen, of niet, dat zal de toekomst uit moeten wijzen want de vaccins zijn simpelweg nog niet afdoende getest, maar omdat vaccins een voorwaarde zijn voor vaccinatiepaspoorten. De stap naar de digitale controle maatschappij.

Een vaccinatiepaspoort is geen ‘vrijheid’, het is als een digitale enkelband die bepaalt waar je wel en niet naar toe mag, wat je wel en niet mag doen.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


“De Great Reset” – de weg naar het digitale concentratiekamp

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jan
Jan
1 jaar geleden

Mooi stukje!