“Help, het is verschrikkelijk; er gaan mensen dood in India”. Ja, er gaan altijd mensen dood in India en India is een ontzettend groot land dus gaan er ontzettend veel mensen dood.

“De mensen sterven er op straat”. Ja, in India worden mensen geboren op straat, schijten ze op straat, en sterven ze op straat. Dat komt niet door Covid, maar dat komt omdat India een absoluut shithole is.

Herinnert u zich de scènes die begin 2020 op de nieuwszenders werden uitgezonden en op de voorpagina’s werden geplaatst?

De beruchte beelden van Chinese medische ambtenaren die in Hazmat-pakken lichamen van de stoepen van Wuhan verzamelden, waar we te horen kregen dat ze op straat waren ingestort en gestorven als gevolg van een nieuwe stam van het coronavirus, nu bekend als COVID-19.

De taferelen zijn nergens anders herhaald, wat bevestigt dat het allemaal een leugen en propaganda was, gebruikt om de hysterie aan te wakkeren en de invoering van medische tirannie over de hele wereld te rechtvaardigen, in naam van het voorkomen van de verspreiding van COVID-19, meldt The Daily Expose.

Dat is natuurlijk tot nu. Want nu spelen ze hetzelfde spel, maar deze keer met India.

De krant The Sun bracht eind januari 2020 zelfs een video uit met een compilatie van mensen die in elkaar zakten in de straten van Wuhan. De kop luidde ‘DISASTER ZONE – Coronavirus leaves Wuhan a ‘zombieland”. Pas achteraf kunnen we er nu 100% zeker van zijn dat dit werd gedaan om het publiek te misleiden en angst aan te jagen.

Ook de krant The Guardian publiceerde eind januari 2020 een artikel met als kop: “A man lies dead in the street: the image that captures the Wuhan coronavirus crisis“. Hoeveel mensen heb jij dood zien vallen in je straat omdat ze de vermeende Covid-19 ziekte hadden? We wedden dat het antwoord nul is.

Is het dan niet merkwaardig dat na meer dan een jaar niemand in de hele wereld dood op straat is zien vallen, het publiek plotseling te horen krijgt dat het in India weer gebeurt. Vreemd omdat de pandemie volgens de officiële cijfers niet langer in het Verenigd Koninkrijk woedt. Vreemd omdat volgens de officiële cijfers het aantal sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk nu onder het vijfjarig gemiddelde is gedaald. Ook in Duitsland is er dit jaar geen oversterfte. Merkwaardig omdat de autoriteiten het Britse volk nog steeds niet hun vroegere rechten en vrijheden gunnen, ook al is dat niet langer gerechtvaardigd.

Er is dus geen betere manier om de voortzetting van de medische tirannie te rechtvaardigen dan het aanwakkeren van de angst dat een nieuwe variant de kusten van het Verenigd Koninkrijk zal bereiken. Want vergist u zich niet, dat is precies wat de autoriteiten en de reguliere media op dit moment doen met de voortdurende propaganda over de “nijpende” situatie in India en de potentiële dreiging van de nieuwe Indiase variant.

Why India’s worsening Covid crisis is a dire problem for the world’ – dit is de zoveelste kop van een artikel dat door de krant ‘The Guardian’ is gepubliceerd. Hier is de openingsalinea van het artikel:

De catastrofe die zich in India ontvouwt lijkt het ergste scenario te zijn dat velen vreesden van de Covid-19 pandemie: niet in staat om voldoende ziekenhuisbedden, toegang tot tests, medicijnen of zuurstof te vinden, zinkt het land van 1,4 miljard weg onder het gewicht van infecties.

Deze paragraaf alleen al is voor ons voldoende om de schaamteloze leugens bloot te leggen in het huidige verhaal dat in de mainstream media wordt geschetst.

Laten we beginnen met het feit dat India een bevolking heeft van 1,4 miljard mensen. Als we kijken naar het aantal dagelijkse positieve tests op SARS-CoV-2, zien we dat India op 24 april 2021 349.691 positieve tests registreerde. Dit komt neer op slechts 0,02% van de hele Indiase bevolking die op 24 april 2021 positief testte op Covid. 24 april was in India ook de hoogste dag in de geschiedenis van het aantal positieve testresultaten voor SARS-CoV-2. Toch zeggen de media dat “het land van 1,4 miljard zinkt onder het gewicht van de infecties”. Ze liegen.

Het tweede punt waarmee rekening moet worden gehouden is dat India om de een of andere vreemde reden heeft besloten het aantal tests op te voeren, en niet alleen op mensen met symptomen. Ze voeren asymptomatische testen uit. Welke test gebruiken ze? De PCR test natuurlijk.

PCR-tests zoeken naar genetisch materiaal van het nieuwe coronavirus met behulp van amplificatiecycli. Het aantal amplificatiecycli dat nodig was om genetisch materiaal van het virus op te sporen, de zogeheten cyclusdrempel, wordt echter meestal niet vermeld in de testresultaten die naar artsen en patiënten worden gestuurd. Veel coronavirustests hebben vrij hoge cyclusdrempels: de meeste zijn vastgesteld op 40 en sommige op 37. Dat betekent dat een aantal mensen die niet veel van het nieuwe coronavirus bij zich dragen, toch positief testen, ook al zijn ze misschien niet besmettelijk. U kunt ons volledige verslag over de PCR-test hier lezen.

Dit betekent dat er in heel India een groot aantal fout-positieven zullen zijn, ondanks het feit dat meer tests gelijk staan aan meer gevallen. Maar we zeggen het nog maar eens: op de recorddag voor nieuwe besmettingen in India testte slechts 0,02% van de bevolking positief op Covid-19.


LEES OOK:

COVID-19 studie van bijna tien miljoen vond geen bewijs van asymptomatische verspreiding, media stil


Dit is geen crisis die heel India teistert. In plaats daarvan wijzen de media twee gebieden in India aan waar het aantal ziektegevallen sterk is toegenomen omdat er in die gebieden meer asymptomatische gevallen worden getest, en is er een tekort aan zuurstof omdat de Indiase regering de afgelopen zes maanden geen installaties voor de productie van zuurstof heeft kunnen bouwen. Als u buiten Mumbai en Delhi komt, zult u zien dat de rest van India gewoon doorgaat.

Maar het tonen van de gegevens over India alleen is niet genoeg om ons punt te rechtvaardigen dat de mainstream media u manipuleren en tegen u liegen. Daartoe moeten we de gegevens in de juiste context plaatsen en vergelijken met die van een ander land, zoals het Verenigd Koninkrijk.

De bovenstaande grafiek toont echt aan hoe belachelijk het huidige verhaal is dat door de mainstream media wordt uitgespuwd. India doet het nog maar net slechter dan het Verenigd Koninkrijk het op zijn best doet in termen van vermeende sterfgevallen als gevolg van Covid-19. Maar het Verenigd Koninkrijk op zijn slechtst is veel slechter dan wat we momenteel zien in India.

Hetzelfde kan worden gezegd van het aantal “bevestigde” gevallen, ook al zijn die volstrekt onbetrouwbaar door het hoge aantal cycli dat voor de PCR-test wordt gebruikt en het feit dat ze miljoenen mensen testen die geen symptomen van Covid-19 hebben.

India stopte Ivermectine en ging over op vaccins

Voorafgaand aan de introductie van het Covid-vaccin behandelde de Indiase regering de Indiase burgers met Ivermectine, een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van vele soorten parasieten, waaronder hoofdluizen en schurft. Maar uit proeven is gebleken dat het ook doeltreffend is bij de behandeling van de zogenaamde Covid-19-ziekte. Je zou kunnen zeggen dat de grootste proef die ooit is uitgevoerd om het succes van Ivermectine tegen Covid aan te tonen, plaatsvond in India met zijn bevolking van 1,4 miljard.

India begon eind augustus 2020 met het gebruik van Ivermectin, en zoals u kunt zien in de bovenstaande grafiek had het veel succes bij het verminderen van het aantal dagelijkse sterfgevallen toegeschreven aan Covid-19. Maar om de een of andere vreemde reden zijn ze in januari overgestapt op de experimentele Covid-vaccins. Maar de uitrol van de vaccins kwam pas eind februari echt op gang.

Spoel twee weken vooruit en het aantal aan Covid-19 toegeschreven sterfgevallen, dat bijna tot stilstand was gekomen, begon plotseling te stijgen in een onverklaarbaar en exponentieel tempo in vergelijking met het voorheen in India waargenomen tempo.

Correlatie is natuurlijk niet altijd gelijk aan oorzakelijk verband, maar wanneer we ditzelfde patroon in het ene land na het andere zien optreden, moeten we ons afvragen of dit meer is dan toeval.

Zou het kunnen dat de stijging van het aantal Covid-doden in India te wijten is aan de experimentele Covid-vaccins? We weten het niet zeker, maar het is wel erg toevallig.

Maar we kunnen er zeker van zijn dat de mainstream media, waaronder BBC News, Sky News, The Guardian, The Sun, The Daily Mail en ga zo maar door, tegen u liegen en proberen het niveau van angst in stand te houden dat de geest van de gemiddelde Brit sinds maart 2020 heeft geïnfecteerd.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Horrornieuws uit Davos: Het Wereld Economisch Forum zegt dat we nooit meer teruggaan naar ‘normaal’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
P Meulepas
P Meulepas
1 jaar geleden

Ik hoor niks meer over Brazilië

Aa,ex
Aa,ex
1 jaar geleden

Ik ben inmiddels oostindisch doof voor alle corona tv.
Gaat over tot de orde van de dag.

Aa,ex
Aa,ex
1 jaar geleden

Ik ben inmiddels oostindisch doof voor alle corona tv.
Gaat over tot de orde van de dag.

Azijnseikert@hotmail.com
Azijnseikert@hotmail.com
1 jaar geleden

Een ander punt is de enorme vitamine D deficiëntie in India. Vitamine D is een immunity-regulator (CDC) en belangrijk voor het voorkomen van de zogenoemde cytokinestormen. Vitamine D krijg je van de zon en dat is er veel in India. Alleen ze zitten daar niet buiten en bedekken hun lichaam als ze buiten zijn. Daarnaast eten ze weinig vis en vlees. Heel eenvoudig op te lossen en goedkoop.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 jaar geleden

De npo moet ook op de brandstapel