Een paar weken geleden werden ze nog beschouwd als heiligschennis: privileges voor gevaccineerden. Vandaag zou daarover kunnen worden beslist door het overleg tussen de Duitse federale overheid en de bondsstaten. Een ontwerp dienaangaande is reeds ingediend. De goedkeuring komt van de CDU maar ook van de FDP en de Groenen.

In de aanloop naar het overleg tussen de deelstaten van vandaag – door de Tagesschau de Vaccinatietop genoemd – gaan er steeds meer stemmen op uit de politiek om de beperkingen op de grondrechten van gevaccineerden op te heffen, meldt RT.de. Het debat over voorrechten voor gevaccineerde burgers, dat al weken aan de gang is, nadert een climax en een mogelijke beslissing. Naast de kwestie van de vrijheden voor gevaccineerden zal in het federaal-statelijk overleg ook worden gesproken over een digitaal vaccinatiebewijs.

Volgens een bericht van de Tagesschau heeft het Bondsministerie van Justitie reeds een kernpuntennota ingediend met voorstellen voor mogelijke versoepelingen voor gevaccineerde en herstelde personen. Dit zal het centrale discussiepunt zijn op de vaccinatietop van vandaag. Op grond hiervan zouden gevaccineerde en herstelde personen vrijstelling moeten krijgen van avondklok, contacten of zelfs reizen. Minder ingrijpende beschermingsmaatregelen”, zoals de afstandsbeperking en het dragen van maskers, kunnen echter van toepassing blijven op gevaccineerde, herstelde en geteste personen.

“Nieuwe normaliteit” is dictatuur

De Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz (ÖVP), vriend van Klaus Schwab en Bill Gates en een zekere George Soros, heeft de afgelopen maanden geen geheim gemaakt van zijn plannen om een corona apartheidsmodel naar het voorbeeld van Israël in te voeren. Keer op keer bezocht hij de Israëlische premier Benjamin Netanyahu om tips te krijgen over inentingen en de groene vaccinatiekaart. En nu is de implementatie een uitgemaakte zaak, meldt UME. Eind mei zal Oostenrijk verdeeld zijn in een maatschappij van twee klassen: zij die privileges hebben dankzij de vaccinatie en zij die geen privileges hebben, de rechteloze “ongevaccineerden”.

De “nieuwe normaliteit” waarop Kurz en zijn partijnoten herhaaldelijk de nadruk hebben gelegd, blijkt nu een onhandige dictatuur met een apartheidssysteem te zijn. Scherpe kritiek komt van de oppositiepartij FPÖ. Het ziet geen tekenen van normaliteit of zelfs van het herwinnen van vrijheden. Integendeel, partijvoorzitter Herbert Kickl benadrukt dat FFP2-maskers nog steeds verplicht zijn, testen verplicht is of een combinatie van beide. De apartheid van Corona wordt eindelijk geperfectioneerd en tot het uiterste doorgevoerd met de uitgifte van het “groene paspoort”.

“Dit belonings- en bestraffingsmanagement komt in grote lijnen overeen met het “sociale kredietsysteem” waarmee de Chinese dictatuur haar burgers controleert,” aldus Kickl.

In ieder geval is de democratie volgens de kritiek al lang aan het verdwijnen. Waar het heen gaat, kan men zien aan het voorbeeld van Israël, waar men zich intussen om de 6 maanden (!) tweemaal tegen Corona moet laten inenten om elementaire vrijheden te mogen uitoefenen.

Verplichte tests en registratie als verdere intimidatie

Naast het groene vaccinatiepaspoort komen er echter ook nog chicanes voor de Oostenrijkse bevolking. Bijvoorbeeld een test- en registratieplicht voor de toegang tot restaurants, hotels en culturele instellingen.

FPÖ-leider Norbert Hofer ziet deze maatregel als niet meer dan de invoering van een indirecte test of vaccinatieplicht.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Vaccinpaspoorten zijn de poort naar de meest radicale slavernij die de wereld ooit heeft gezien

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties