George Floyd Square

Zwarte bedrijven in Minneapolis in de buurt van het kruispunt waar George Floyd vorig jaar werd gearresteerd voor hij later overleed aan een overdosis – nu bekend als “George Floyd Square” – smeken om financiële hulp omdat ze zeggen dat de toegenomen criminaliteit in hun buurt hun bedrijven de afgrond in jaagt.

Volgens de New York Post: “Zeggen zwarte handelaren in de buurt van de eens zo bloeiende hoek van 38th Street en Chicago Avenue zdat de politie het afgezette kruispunt heeft verlaten, waardoor een gevaarlijke autonome zone is ontstaan die de criminaliteit heeft zien toenemen en de handel heeft zien verdampen.”

De bedrijfseigenaren hebben noodgedwongen hun toevlucht genomen tot GoFundMe om hulp te vragen om een inkomstenverlies van meer dan 75% te boven te komen, meldt The Blaze.

Op de GoFundMe-pagina wordt uitgelegd hoe nijpend de misdaadsituatie rond George Floyd Square is geworden:

Een ander onbedoeld gevolg van de bezetting van 38th en Chicago is de stijging van de criminaliteit die een diepgaand effect heeft gehad op deze bedrijven. Na de moord op George Perry Floyd Jr. en de inkrimping van het Minneapolis Police Department is de criminaliteit in deze stad oncontroleerbaar geworden. Autokapingen zijn bijna verdrievoudigd en auto’s en katalysatoren worden in hoog tempo gestolen. Meldingen van kogels die door de straten, bedrijven, onschuldige onbedoelde woonhuizen, auto’s en muren vliegen, zijn er in overvloed. Er wordt dag en nacht doorlopend geschoten, door alle seizoenen heen, ondanks de overtuiging dat de winter de misdaad en het schieten zou vertragen, maar dat is niet zo! In feite hebben deze zwarte bedrijven een soortgelijk lot ondergaan: ruiten die zijn ingeschoten door willekeurig geweervuur, auto’s die zijn gestolen, klanten die geen zaken meer doen uit angst voor geweld in de buurt en in de hele stad.


LEES OOK:

Minneapolis: Sinds de BLM rellen is carjacking met 537% toegenomen – Politici willen het politiebudget nog verder verlagen


“De stad heeft me in gevaar gebracht”, vertelde een getroffen restauranteigenaar aan de Post. ‘Ze hebben ons hier opgesloten en ons achtergelaten … Ze lieten me achter zonder eten en water. De politie en brandweer, kunnen hier niet binnenkomen.’

“De zaken gaan slecht,” vertelde een werknemer van een ander getroffen bedrijf aan de Post. “Niemand weet wie hier de baas is. Het is net een vakbond. De ene week wordt iemand als leider gekozen en als hij niet geschikt is, wordt hij eruit gegooid.”

Nog iets anders?

George Floyd Square, een zogenaamde “autonome zone” die nu wordt gecontroleerd door linkse militanten, had naar verluidt deze week een bord buiten de gedenkplaats opgehangen met regels waaraan blanken zich moesten houden als ze de “heilige ruimte” betraden.

De politie van Minneapolis heeft gezworen de controle over George Floyd Square terug te nemen, zo meldt de Minneapolis Star-Tribune. De federale autoriteiten werken naar verluidt samen met staats- en lokale functionarissen om degenen die vernielingen hebben aangericht in het gebied te identificeren.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


BLM activisten suggereren dat ‘ze alle blanken moeten gaan vermoorden’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties