Big Tech moguls waaronder Twitter CEO Jack Dorsey, Facebook mede-oprichter Dustin Moskovitz, en Patricia Ann Quillin, de vrouw van Netflix miljardair CEO, hebben $ 7,5 miljoen gedoneerd aan groepen geassocieerd met Black Lives Matter mede-oprichter Patrisse Khan-Cullors.

Big Tech censureert kritische verhalen over Khan-Cullors en haar vastgoedaankopen – terwijl zij en haar groepen pleiten voor beleid dat de miljardairs uit Silicon Valley steunen, meldt The Gateway Pundit.

In het bijzonder heeft Khan-Cullors luidkeels gepleit voor ‘Net Neutraliteit’.

“Dustin Moskovitz, een miljardair mede-oprichter van Facebook, en zijn vrouw Cari Tuna, behoren tot de grootste donoren van groepen die door Khan-Cullors worden gecontroleerd. Via hun non-profits Open Philanthropy en Good Ventures droegen ze tussen 2017 en 2020 meer dan 5,5 miljoen dollar bij, volgens openbare documenten,” meldt de New York Post. “Het geld ging naar Dignity and Power Now, een non-profit gestart door Khan-Cullors, en Reform LA Jails, een politiek actiecomité van de staat Californië dat ze mede heeft opgericht om te lobbyen voor civiel toezicht op het L.A. Sheriff’s Department.”


LEES OOK:

Marxistische oprichter van Black Lives Matters, Patrisse Cullors, koopt huis van $1.4 miljoen in blanke wijk


Dorsey is ook een grote donor geweest voor de controversiële marxist. Hij sluisde 1,5 miljoen dollar naar een coalitie van antikapitalistische groepen opgericht door Khan-Cullors in 2020 met behulp van zijn #startsmall initiatief en in verband met de Clara Lionel Foundation, een liefdadigheidsinstelling opgericht door zangeres Rihanna.

“Naast het verstrekken van geld, hebben sociale-mediagiganten kritiek op Khan-Cullors en de BLM-beweging gecensureerd, waaronder een verhaal dat voor het eerst werd gepubliceerd door The Post over de recente 3,2 miljoen dollar aan vastgoedaankopen van de activist. Facebook blokkeerde eerder deze maand zijn gebruikers om naar het verhaal te linken – dat gebaseerd was op openbare documenten – met het argument dat het in strijd was met zijn ‘privacy- en persoonlijke informatiebeleid’. Twitter blokkeerde journalist Jason Whitlock toen hij eerder deze maand een verhaal probeerde te plaatsen over de aankoop door Khan-Cullors van een huis in Los Angeles ter waarde van 1,4 miljoen dollar,” aldus het Post-bericht.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Twitter en Facebook censureren het bericht dat oprichter BLM huis van $1.4 miljoen koopt

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties