De politie in een voorstad van Minneapolis heeft zondag een carjacker neergeschoten en gedood nadat hij aanvankelijk meerdere kogels op hen afvuurde. Demonstranten van Black Lives Matter knielden vervolgens voor een moment van stilte en verzamelden zich kort daarna buiten het landhuis van gouverneur Tim Walz – maar gaven het op en gingen ergens anders heen toen ze hoorden dat de carjacker blank was.

Volgens een persbericht van de Burnsville Police Department, werd de verdachte “verondersteld een blanke man van in de 20 te zijn” en overleed later in het Hennepin County Medical Center aan zijn schotwonden.

“Agenten troffen de verdachte voor het eerst aan in een voertuig met gestolen kentekenplaten, dat door de verdachte werd gecrasht”, aldus het persbericht. “Korte tijd later kreeg de politie de melding dat dezelfde man betrokken was bij de carjacking van een vrouw onder bedreiging van een vuurwapen. De politie van Burnsville achtervolgde de gestolen auto en de verdachte zou schoten hebben gelost op achtervolgende agenten voordat hij het voertuig in de prak reed en op agenten bleef schieten. Meerdere agenten schoten terug.”

Fox 9 verslaggever Mitti Hicks legde de knielende demonstranten op video vast voordat ze zich naar Burnsville zouden wagen, en twitterde minder dan een uur later dat de demonstranten besloten naar Brooklyn Center te gaan “omdat ze [eerst] meer informatie nodig hadden over wat er in Burnsville is gebeurd.”

Klinkt als een handig excuus, hè? Niet genoeg informatie houdt BLM demonstranten meestal niet tegen. Ze hebben ongetwijfeld informatie gekregen die niet in hun verhaal paste.

De demonstranten gingen uiteindelijk naar Brooklyn Center om verder te protesteren tegen de dood van de crimineel Daunte Wright, een 20-jarige zwarte man die aangehouden werd omdat zijn nummerplaat verlopen was. Agenten ontdekten tijdens de stop dat er een arrestatiebevel tegen hem was uitgevaardigd, en tijdens de worsteling om hem aan te houden verwarde een vrouwelijke agente haar pistool met haar taser en schoot uiteindelijk Wright dood.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


BLM activisten suggereren dat ‘ze alle blanken moeten gaan vermoorden’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties