Deze man geeft het goede voorbeeld. Die arrogante volksvijandige politicus probeert eerst om die kroeg om zeep te helpen en verwacht vervolgens dat hij er nog geholpen wordt. Elke winkelier zou dit voorbeeld moeten volgen. Verkoop ze geen eten en drinken meer, geen brandstof, geen kleding, tot ze naakt en uitgehongerd over straat kruipen en om vergiffenis smeken.

De oppositieleider van het Verenigd Koninkrijk is uit een pub gezet nadat de uitbater had verklaard dat “duizenden mensen zijn gestorven omdat u uw werk niet hebt gedaan” door u niet te verzetten tegen de coronamaatregelen, bericht Life Site News.

Sir Keir Starmer, het hoofd van de Labourpartij en van de oppositie, was eergisteren bezig met een bezoek aan plaatselijke winkels in Bath, waaronder The Raven pub. Vergezeld door de kandidaat van Labour voor het burgemeesterschap, Dan Norris, werd Starmer aangeklampt door de cafébaas van The Raven, Rod Humphris.

Humphris beschreef zichzelf als “ziedend” over Starmer’s steun voor de lockdowns en strenge beperkingen van de conservatieve regering.

“Weet je wat de gemiddelde leeftijd van overlijden met COVID is, volgens het Bureau voor de Statistiek?” vroeg Humphris. “Het is 82 jaar en drie maanden. De gemiddelde leeftijd van overlijden is normaal – 81 jaar.”

Begrijpt u dat we onze economie gesloopt hebben omdat oude mensen sterven?’ vroeg de pub-eigenaar aan Labour-leider Keir Starmer. De laatste keer dat er zoveel doden vielen was in 2008.

Starmer is een consequente en fervente voorstander van lockdowns in het land, en ondanks het feit dat het Verenigd Koninkrijk drie economisch verwoestende nationale lockdowns heeft doorstaan en daartussen voortdurende beperkingen, heeft hij onlangs zijn steun voor de maatregel opnieuw bevestigd.

In een toespraak op LBC radio, zei Starmer dat zijn “standaard standpunt” zou zijn om de regering te steunen in het uitbreiden van de lockdown bevoegdheden.

In de gevallen dat premier Boris Johnson het parlement heeft laten stemmen over de goedkeuring en uitbreiding van de lockdown-restricties, heeft Labour zich onthouden van stemming, wat betekent dat de restricties werden aangenomen dankzij de meerderheid van conservatieve parlementsleden die weigerden van hun eigen partijlijn af te wijken.

Jullie hebben me in de steek gelaten,” riep Humphris uit. “Ik ben mijn hele leven een Labour-kiezer geweest. Jullie hebben gefaald om de oppositie te zijn. Jullie hebben nagelaten te vragen of de lockdown wel functioneerde. Duizenden mensen zijn gestorven omdat jullie je werk niet hebben gedaan en de echte vragen niet hebben gesteld.

“U heeft dit land in de steek gelaten,” beschuldigde Humphris.

“Daar ben ik het niet mee eens,” reageerde Starmer. Daarna viel hij Humphris aan en zei: “Ik hoef echt geen preek van jou over deze pandemie.”

Die man mag mijn pub niet in. Ga mijn kroeg uit!

Na een poging om de pub binnen te komen, werd Sir Keir er snel uitgegooid door de woedende cafébaas, die ondanks dat hij werd tegengewerkt door de beveiliging van de politicus, schreeuwde: “Die man mag mijn pub niet in. Ga mijn kroeg uit!”

In een gesprek met LifeSiteNews sprak een persoon zijn steun uit voor Humphris: “Het is een geweldige kroeg, geweldige sfeer, geweldig bier. Ik vind het heel erg dat hij en zo veel andere cafébazen het afgelopen jaar hebben moeten ontgelden. De politieke klasse heeft minachting voor ons, zoals blijkt uit het feit dat Starmer zei dat hij hem ‘de les las’.”

In zijn commentaar aan de media nadat hij de kroeg uitgegooid was, beweerde Starmer dat de “overgrote meerderheid” van de mensen de COVID-19 beperkingen steunden.

Wat betreft het verzet van de kroegbaas tegen de lockdown maatregelen, verklaarde Starmer dat “ik het er grondig mee oneens ben.”


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand – Product van hysterie en angstzaaierij

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties