Dat is deel 3 in de serie van Project Veritas over CNN. Deel 1 en 2 staan hier.

En dat was reden voor twitter om Project Veritas en de organisator James O’Keefe van twitter te gooien, want je mag niet aantonen dat er een oorlog tegen Blanken gevoerd wordt. Blanken zouden het eens kunnen gaan begrijpen en terug gaan vechten…

CNN en twitter zijn openlijk anti-Blank inmiddels.

Dissident kreeg er een paar dagen geleden ook mee te maken en kreeg een schorsing van 12 uur nadat we het artikel over de oprichter van BLM getweet hadden. Volg ons daarom op Telegram, twitter zuigt en is anti-Blank.

In de tirannie die Nederland heet, is het al niet anders. Iedereen weet dat als één van de kartelkranten niet expliciet erbij vermeldt dat de dader van een willekeurige misdaad Blank is, het een buitenlander was.

Het zijn niet alleen leugenkranten, het zijn anti-Blanke kranten. En heel politiek correct boomer-rechts maar om het hardst proberen te deugen door te melden dat ze vooral geen racist zijn. Dat is dan dom, want de tegenstander is het wel en maakt er geen geheim van.


DEEL 3: CNN-directeur Charlie Chester zegt dat het netwerk de Black Lives Matter-beweging ‘probeert te helpen’ door het rassenverhaal van de groep te beschermen … ‘Ik heb niets gezien over het focussen op de huidskleur van mensen die niet blank zijn’

CNN Technisch Directeur Charlie Chester zei dat hij probeerde meer te weten te komen over Aziatische haatmisdaden en ontdekte dat Black-on-Asian criminaliteit hoog was, maar besloot zich niet verder in het onderwerp te verdiepen omdat het het verhaal van Black Lives Matters niet helpt.

“Ik probeerde wat onderzoek te doen naar de Aziatische haat, zoals de mensen die worden aangevallen en wat al niet meer. Een groep zwarte mannen hebben Aziaten aangevallen. Ik heb zoiets van ‘Wat ben je aan het doen? Zoals, wij [CNN] proberen BLM te helpen,’ zei hij.

Chester vervolgde, “De optiek van dat is niet goed. Dit [zijn] kleine dingen die genoeg zijn om bewegingen terug te draaien, omdat extreem links zal beginnen om zich vast te klampen en verhalen te creëren als ‘het criminaliseren van een heel volk,’ weet je, gewoon makkelijker koppen op die manier, denk ik.”

Chester gaf toe aan een Veritas journalist dat CNN weigert te berichten over raciale kwesties, tenzij het direct blanke mensen betreft.

“Ik heb niets gezien over het focussen op de kleur van de huid van mensen die niet blank zijn. Ze [CNN] zeggen gewoon niets. Begrijp je wat ik bedoel?”

CNN heeft de afgelopen drie dagen consequent verslag gedaan van de Black Lives Matter rellen die plaatsvonden in Brooklyn Center, Minnesota. Chester’s onthullingen brengen in twijfel of het netwerk onpartijdig is over de kwestie van ras of niet.

De technisch directeur bevestigde ook wat hij in eerdere #ExposeCNN-afleveringen zei over propaganda en het manipuleren van het publiek.

“Je kunt de perceptie van een heel volk over iets vormen [afhankelijk] van hoe je het doet,” zei Chester.

Back-up:

RT had naar aanleiding hiervan een interview met een medewerker van Project Veritas.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


CNN Insider geeft toe dat ze COVID hebben gehyped om de kijkcijfers op te krikken. Ze hoopten dat er meer mensen zouden sterven

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties