Er wordt gezegd dat de universiteit de plaats is waar jongeren vaardigheden voor het leven leren. Maar wat hier wordt onderwezen is meer dan verontrustend.

Dwingen schooldirecteuren studenten een onnodige medische procedure te ondergaan? Vreemd genoeg heeft geen van de universiteitsambtenaren die in het onderstaande rapport worden geciteerd, erkend dat deze leeftijdsgroep statistisch gezien vrijwel geen risico loopt om ooit ziek te worden, laat staan in een ziekenhuis te worden opgenomen als gevolg van contact met het coronavirus.

Wat de vraag doet rijzen: waarom jonge mensen dwingen dit experimentele en niet naar behoren goedgekeurde farmaceutische product te nemen?

CNN heeft ook vermeden al te diep in te gaan op de vraag of deze universiteiten het controversiële vaccinpaspoort-biosurveillancesysteem zullen eisen. Alles wijst erop dat de meeste universiteiten dit dubieuze digitale opsporingssysteem graag op hun studenten loslaten, meldt 21st Century Wire.

Dit zou een ongelooflijk gevaarlijk precedent scheppen, en zal universiteiten zeker blootstellen aan mogelijk eindeloze rechtszaken wegens het flagrant schenden van de grondwettelijke rechten van studenten.

CNN meldt:

Terwijl hogescholen en universiteiten in het hele land plannen maken om studenten in de herfst weer te verwelkomen, heeft een groeiend aantal aangekondigd dat ze zullen eisen dat alle studenten volledig zijn ingeënt tegen Covid-19 voordat ze naar de campus terugkeren.

Volgens een telling van CNN hebben tot nu toe ten minste 14 universiteiten gezegd dat vaccinaties verplicht zullen zijn – en dat aantal zal naar verwachting groeien.

Universiteiten voeren sinds eind maart een vaccinatiebeleid, toen Rutgers University in New Brunswick, New Jersey, als een van de eersten zei dat alle studenten laten vaccineren een “versnelde terugkeer naar de normale situatie van voor de pandemie” mogelijk zal maken, waardoor meer persoonlijke lessen mogelijk worden, evenals meer evenementen op de campus die zullen worden toegestaan.

“Deze update van het gezondheidsbeleid betekent dat, met beperkte uitzonderingen, alle studenten die van plan zijn in het herfstsemester van 2021 aanwezig te zijn, volledig gevaccineerd moeten zijn,” aldus een verklaring van Rutgers-voorzitter Jonathan Holloway, die eraan toevoegt dat een bewijs van vaccinatie vereist zal zijn. Faculteit- en personeelsleden van Rutgers worden ook dringend verzocht zich te laten vaccineren, maar in de verklaring werd niet gezegd dat dit voor hen verplicht is.

Cornell, Brown, de Universiteit van Notre Dame, Northeastern, Syracuse University en Ithaca in New York en Fort Lewis College in Colorado hebben sindsdien soortgelijke aankondigingen gedaan, hoewel ze allemaal uitzonderingen zullen maken om medische of religieuze redenen.

Dit is wat universiteiten aan studenten en personeel vertellen

Cornell verwacht dat alle leden van de universitaire gemeenschap in de lente of de zomer zullen worden gevaccineerd.

Van personen die niet kunnen worden gevaccineerd vóór hun aankomst op de campus, “wordt verwacht dat zij zo snel mogelijk na hun aankomst worden gevaccineerd, en Cornell onderzoekt manieren om dit proces te vergemakkelijken”, aldus een verklaring van de universiteit.

Cornell heeft ook een online registratie-instrument COVID-19 Proof of Vaccination gecreëerd, zodat studenten en personeel hun vaccinatiestatus kunnen registreren.

Brown University zei in haar aankondiging dat het van plan is om terug te keren naar een schema van “meestal in-person operaties” wanneer het herfstsemester begint, en zal het Covid-19-vaccin vereisen voor elke student die op de campus zal zijn.

“Onze plannen om de huidige beperkingen op persoonlijke activiteiten voor de herfst van 2021 te versoepelen zijn gebaseerd op het bereiken van een hoog niveau van immuniteit onder studenten en medewerkers die op de campus zullen zijn,” zei universiteitsvoorzitter Christina Paxson in een verklaring.

In een bericht aan de universitaire gemeenschap op donderdag, zei Syracuse University dat vaccins vereist zullen zijn voor alle studenten, docenten en medewerkers op de campus voor het herfst semester.

Notre Dame eist dat alle bachelor-, master- en professionele studenten worden gevaccineerd, maar specificeerde niet of het ook verplicht zal worden gesteld voor faculteiten en personeel.

Ithaca College zei woensdag in een verklaring dat het Covid-19-vaccin een herfstsemester mogelijk zal maken dat “zal lijken op een pre-pandemie “normaal”, met een sterk verminderd risico op infectie voor onze campusgemeenschap”.

Northeastern is ook van plan om tegen de herfst volledig heropend te zijn zodat alle studenten kunnen terugkeren en alle lessen in persoon kunnen worden hervat.

“We verwachten dat we weer volledig open zullen zijn met een normale bezetting, inclusief volledig persoonlijk onderwijs, en normale bezetting in de woonzalen en eetgelegenheden”, aldus Ken Henderson, rector en senior vice-president voor onderwijs aan Northeastern.

Roger Williams University in Bristol, Rhode Island, die een van de eerste scholen was die zijn campus sloot aan het begin van de coronavirus pandemie afgelopen maart, zal nu van studenten eisen dat zij hun bewijs van vaccinatie invoeren via een online portal.

Twee universiteiten verplichten personeel te worden gevaccineerd

Twee universiteiten, St. Edward’s University in Austin, Texas, en Nova Southeastern University (NSU) in Broward, Florida, gaan een stap verder en eisen dat studenten en alle medewerkers op de campus worden gevaccineerd, omdat zij volgens hen de verantwoordelijkheid hebben om een veilige leeromgeving te bieden voor studenten, faculteit en personeel.

“De focus van de universiteit tijdens de COVID-19 pandemie blijft de gezondheid en veiligheid van onze studenten, faculteit, personeel en gasten op de Hilltop,” zei St. Edward’s University in haar verklaring. Edward’s University. “De universiteit erkent ook dat de gezondheidsnormen die op de Hilltop worden toegepast, gevolgen hebben voor de grotere Austin-gemeenschap.”

In haar aankondiging van 1 april, zei NSU “met de extra bescherming van wijdverspreide vaccinatie, zal de NSU-gemeenschap in staat zijn om meer activiteiten en operaties sneller te hervatten, wat leidt tot een meer betrokken educatieve en professionele ervaring.”

Sinds de aankondiging heeft Florida Gov. Ron DeSantis een decreet ondertekend waarin staat dat vaccins beschikbaar zijn, maar niet verplicht, en het elke overheidsinstantie of bedrijf verboden is om een vaccinatiepaspoort te eisen.

Op donderdag plaatste NSU een update dat het nu het decreet bestudeert en hoe het zich verhoudt tot zijn vaccinvereisten.

Dit alles wordt zorgvuldig overwogen en we zullen volgende week meer details voor u hebben,” aldus een verklaring van de universiteit.

Lees hier alles over vaccinatieplicht.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


VS: gedwongen vaccinatie van gehandicapten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties