In 2020 voerde het Wereld Economisch Forum (WEF) een simulatie uit onder de naam “Cyber Polygon 2020“, waarin een komende wereldwijde catastrofe werd voorspeld, veroorzaakt door een wereldwijde “cyber pandemie”.

Net zoals het “Event 201” van miljardair-eugeneticus Bill Gates het Wuhan-coronavirus (Covid-19) voorspelde voordat het plaatsvond, heeft Cyber Polygon 2020 een komende cyberaanval op de toeleveringsketen voorspeld, vergelijkbaar met de SolarWinds-aanval die eerder dit jaar plaatsvond.

Cyber Polygon 2020 maakt deel uit van de geplande “Great Reset” van het WEF, die enkele maanden geleden publiekelijk werd aangekondigd als een noodzakelijke stimulans voor de overgang naar een nieuwe wereldorde.

Deze Great Reset, zo werd ons verteld, behelst “de gecoördineerde overgang naar een wereldeconomie van de Vierde Industriële Revolutie waarin menselijke arbeiders steeds irrelevanter worden”.

Een van de grootste voorstanders van de Great Reset is het globalistische varken en WEF-oprichter Klaus Schwab, die lijkt te verlangen naar de uitroeiing van miljarden mensen om de toegang tot de komende “gouden eeuw” te vergemakkelijken.

“Nieuwe economische systemen die digitaal gebaseerd zijn en ofwel samenwerken met of bestuurd worden door centrale banken zijn een belangrijk onderdeel van de Great Reset van het WEF, en dergelijke systemen zouden deel uitmaken van het antwoord op het controleren van de massa’s recentelijk werklozen,” verklaart een artikel over de transitie.

“Zoals anderen hebben opgemerkt, zouden deze digitale monopolies, niet alleen financiële diensten, degenen die ze controleren in staat stellen om iemands geld en toegang tot diensten ‘uit te schakelen’ als dat individu zich niet houdt aan bepaalde wetten, mandaten en voorschriften.”

De katalysator die de Great Reset teweeg zal brengen

Op de onlangs bijgewerkte website van het evenement Cyber Polygon 2021, heeft de volgende fase van de verandering betrekking op “een enkele kwetsbare schakel” in het wereldwijde cybernetwerk die zal worden uitgebuit om “het hele systeem neer te halen, net als een domino-effect”.

Gebaseerd op de beschrijving van dit komende evenement, klinkt het alsof het WEF en andere globalistische entiteiten van plan zijn het hele systeem neer te halen om het opnieuw op te bouwen in een geheel nieuw beeld, meldt Humans are Free. Build Back Better.

“Dit alles sluit precies aan bij het Universeel Basisinkomen,” waarschuwt Robert Wheeler.

“Het zeer populaire UBI, met nog meer kracht geïntroduceerd na de COVID 19 pandemie, heeft consistente ‘stimuleringsbetalingen’ om de crisis te overleven populair gemaakt.

“Het idee van het UBI wordt al enige tijd rondgeslingerd als een oplossing voor armoede, met bloggers als Daisy Luther die het vergelijken met het moderne feodalisme.”

De bouwstenen voor dit technologische controlenetwerk zijn trouwens al aanwezig.

Het WEF noemt dit nieuwe model “stakeholder-kapitalisme”, dat in werkelijkheid niets anders is dan de samensmelting van de openbare en de particuliere sector tot één enkel beest.

Het is een systeem dat “veel meer lijkt op communisme dan op iets anders,” hebben waarnemers opgemerkt.

Om dat punt te bereiken moet het bestaande systeem tot de grond toe afgebrand worden, zodat het kan herrijzen in dit nieuwe globalistische systeem.

Die verandering zal gepaard gaan met de eliminatie van miljarden mensen, de afschaffing van elke vorm van vrij ondernemerschap en persoonlijk eigendom, en een absolute overgang naar een wereldomspannend despotisme.

“Ze vertellen ons altijd wat ze van plan zijn te doen voordat ze het doen – van 9/11 tot Event 201,” schreef een commentator op Zero Hedge die de trend observeerde.

“Zet gewoon je tweede masker op en stel geen vragen,” grapte een ander.


Dit artikel uit februari van Whitney Webb gaat wat uitgebreider in op hetzelfde onderwerp.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Duitse econoom: ‘The Great Reset’ zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties