De CDC kondigde op 13 april aan dat sterfgevallen gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), een door de Amerikaanse overheid gefinancierde database die verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door vaccins volgt, na experimentele COVID injecties, nu de 3000 sterfgevallen hebben overschreden sinds december 2020, toen de Pfizer en Moderna mRNA COVID injecties toestemming voor noodgebruik (EUA) kregen van de FDA.

Dit werd gemeld op de CDC website, op hun “Selected Adverse Events Reported after COVID-19 Vaccination” pagina.

Zij melden dat 3.005 mensen zijn gestorven na experimentele COVID-19 “vaccins”

(Opmerking: niet al deze sterfgevallen die zij melden zijn al ingevoerd in de VAERS-database. Elke vrijdag worden aanvullende gegevens in VAERS ingevoerd).

De CDC wil het publiek doen geloven dat dit een onbetekenend aantal is, aangezien meer dan 189 miljoen doses COVID-19 injecties voor noodgevallen nu aan het publiek zijn toegediend.

Maar om dit in perspectief te plaatsen, deze 3.005 sterfgevallen overtreffen nu het totale aantal sterfgevallen na ALLE vaccinaties vanaf augustus 2007, tot eind november 2020, net voordat de experimentele COVID injecties begonnen, meldt Humans are Free.

Dat is een periode van meer dan 13 jaar, met 3.001 sterfgevallen na ALLE vaccinaties die in die periode zijn toegediend.

Source

En toch is het standpunt van de CDC niet veranderd. Volgens de CDC zijn al deze sterfgevallen na COVID-19 injecties ” toevalligheden ” en hebben ze niets te maken met de injecties.

“Een onderzoek van de beschikbare klinische informatie, waaronder overlijdensakten, autopsie, en medische dossiers heeft geen bewijs opgeleverd dat vaccinatie heeft bijgedragen aan de dood van patiënten.” (Nadruk op hun. Bron.)

Desondanks hebben de FDA en CDC eerder deze week de injecties met de COVID-19 vaccins van Johnson en Johnson tijdelijk stopgezet vanwege de vele meldingen van bloedstolsels in de hersenen.

En bloedklonters zijn niet de meest voorkomende verwondingen die worden geregistreerd na experimentele COVID-injecties waarbij de patiënt overlijdt. Slechts twee of drie mensen zijn in de VS overleden aan bloedstolsels na de injecties van J&J.

Sterfgevallen door een hartaanval (hartstilstand) komen bijvoorbeeld veel vaker voor, met tot dusver 188 geregistreerde sterfgevallen na COVID-injecties (bron), waaronder 7 sterfgevallen door een hartaanval na J&J-injecties. Een totaal van 54 sterfgevallen zijn tot nu toe geregistreerd na J&J injecties tot 1 april 2021, met slechts 1 van hen toegeschreven aan bloedklonters.

Maar deze bloedstolsel-“clusters” zijn naar verluidt zo zeldzaam onder de algemene bevolking, vooral in het soort clusters dat gezien is na J&J-injecties, dat bijna al het andere is uitgesloten, waardoor de “vaccins” als de meest waarschijnlijke oorzaak overblijven.

Verwacht echter niet dat de FDA de J&J-injecties definitief zal stoppen. Zij gaan de richtlijnen herzien die worden gegeven aan de gezondheidswerkers die de J&J injecties geven, zodat zij weten hoe zij deze bloedstolsels beter kunnen behandelen als zij ze zien.

Omdat ze zo zeldzaam zijn en blijkbaar uniek voor de AstraZeneca en J&J adenovirus “vaccins,” zal dit waarschijnlijk worden gezien als een nieuwe kans voor Big Pharma om meer nieuwe geneesmiddelen te ontwikkelen om deze unieke bloedklonters te behandelen.

En deze 3.005 sterfgevallen die de CDC rapporteert, zijn niet het totale aantal sterfgevallen ten gevolge van COVID-19 injecties, aangezien het VAERS-systeem een “passief” rapporteringssysteem is, en er geen manier is om te weten hoeveel werkelijke sterfgevallen zich voordoen en nooit worden gerapporteerd.

Lees hier alles over Corona.

Lees hier alles over vaccins.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toe

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties