In officiële documenten die door een Britse overheidsinstantie zijn vrijgegeven, voorspellen modellen voor de “derde golf” van COVID-19 dat ziekenhuisopnames en sterfgevallen zullen worden “gedomineerd” door mensen die reeds zijn gevaccineerd.

Op 31 maart heeft het Britse Scientific Panel on Pandemic Modeling (SPI-MO) de laatste studie gepubliceerd met modelvoorspellingen over het effect dat een geleidelijke versoepeling van de lockdown-beperkingen zou hebben op de verspreiding van infecties, de daaropvolgende ziekenhuisopnames en het aantal sterfgevallen. De gegevens zijn afkomstig van prognoses van de Universiteit van Warwick, het Imperial College London en de London School of Hygiene and Tropical Medicine, meldt MPI.

En hier is er een grote verrassing in vergelijking met het officiële discours: de verschillende instellingen voorspellen de gevolgen van een “derde golf” van het virus voor de gezondheidszorg van het land en voor de bevolking, waarbij de gevaccineerden als de belangrijkste slachtoffers naar voren komen!

“De toename van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben gekregen, respectievelijk goed voor ongeveer 60% en 70% van de golf.”

Een volgende alinea versterkte deze bevinding door opnieuw te stellen dat in de verwachte derde golf “de meeste sterfgevallen en ziekenhuisopnames … zullen voorkomen bij degenen die twee doses van het vaccin hebben ontvangen”.

In een brief aan het British Medical Journal (BMJ) waarschuwt een arts uit Londen voor een “ongekend” aantal ziektegevallen onder gezondheidswerkers na de injectie.

Dr. K Polyakova wees niet alleen op het grote aantal personeelsleden dat ziek wordt, maar ook op het feit dat sommigen “neurologische symptomen ontwikkelen die grote gevolgen hebben voor het functioneren van de gezondheidsdiensten. Zelfs jonge en gezonde kinderen vallen dagenlang uit, sommigen wekenlang en sommigen hebben medische behandeling nodig. Hele teams zijn geëlimineerd toen ze collectief gingen vaccineren.”


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Coronavirusvariant treft gevaccineerde mensen 8 keer meer dan niet-gevaccineerde: Studie van de Universiteit van Tel Aviv

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bea
Bea
11 maanden geleden

Veel mensen zeggen dan weer: dat er meer gevaccineerden ziek worden van covid komt doordat 80% van de Nederlanders gevaccineerd is. Dus die groep is véél groter dan de groep ongevaccineerden. Tja, zit ook weer wat in. Maar mooi dat ze het langzaam aan het toegeven zijn…..Wel erg dat kanker gevallen toenemen… 😔😔