Gelukkig geen racisme. Het zou vreselijk zijn als dat racisme zou zijn, want racisme is fout en alleen Blanken zijn fout.

Blanken zijn fout omdat ze welvaart gebracht hebben en van alles hebben uitgevonden om het leven makkelijker te maken: Treinen, vliegtuigen, het wiel, auto’s, raketten, internet, telescopen, banden, toiletten, telefoons, radio’s, antibiotica, televisie, elektriciteit, fotografie, ruimtevaart, atoomenergie, computers, en faxmachines.

En negers zijn daar jaloers op en daarom haten ze Blanken. Ze haten Blanken ook omdat wij scholen, ziekenhuizen, wegen en spoorlijnen hebben aangelegd in Afrika en daarom breken ze die nu weer af in Afrika nu wij weg zijn. Dekolonisatie heet dat. Maar ze haten Blanken vooral omdat we er een paar naar Amerika gebracht hebben zodat ze president en miljonair konden worden, zodat ze in hele dure huizen konden gaan wonen.

The College Fix:

Rechtenfaculteit Universiteit van Miami zwijgt nadat meerdere studenten klachten indienden

Een rechtenstudente aan de Universiteit van Miami is op een Instagram-video te zien waarin ze zegt dat ze “Blanke mensen haat”, maar de universiteit weigert commentaar te geven op de kwestie.

Bovendien vertelde een student, die vroeg om anoniem te blijven, aan The College Fix dat verschillende studenten klachten hebben ingediend bij de universiteit over haar taalgebruik, maar dat de universiteit die zorgen heeft genegeerd.

Mensen vertellen me altijd zoiets als ‘haat is zo’n sterk woord’,” zei Jordan Gary in haar Instagram Story-video. Instagram Story-video’s worden na 24 uur verwijderd. De persoon die de video met The Fix deelde, had geen toegang tot een langer fragment.

En ja dat is zo, maar dit zijn een paar sterke verhalen die ik heb gehoord. En totdat ik erachter kan komen hoe ik dat in mijn hoofd, en in mijn hart, kan rijmen, haat ik blanke mensen,” zei Gary.

Gary is de voorzitter van de Black Law Students Association aan de privé-universiteit, volgens haar LinkedIn-pagina. Ze is ook lid van OUTLaw, een LGBT-groep voor rechtenstudenten, en was vorig schooljaar stafchef van de Student Bar Association. Ze is ook redacteur voor de Race & Social Justice Law Review aan de universiteit.

Gary heeft de afgelopen twee weken niet gereageerd op twee e-mailverzoeken om commentaar van The College Fix. The Fix deelde met Gary een kopie van de video om bevestiging te vragen of zij het was en vroeg of ze commentaar en context kon geven achter wat ze zei.

Gary gaat naar de universiteit met steun van een beurs van de Miami-Dade Florida Association for Women Lawyers.

The Fix deelde de video met Ardith Bronson, de voorzitster van de groep, en vroeg haar om commentaar op de video en de beurs die aan Gary is toegekend. Bronson heeft niet gereageerd op twee e-mail verzoeken om commentaar in de afgelopen week.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Afro-Amerikaan doodt blanke buurvrouw, snijdt haar hart eruit, kookt het en eet het op met zijn familie om demonen te verdrijven

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Von
Von
1 jaar geleden

Hun haat is gedreven door afgunst en jaloezie.. ze zijn zelf niet in staat een moderne samenleving voor zichzelf maar weten wel te parasiteren van blanken.