Dr. Peter McCullough, MD spreekt de Texas State Senate Health and Human Service Committee toe - YouTube screenshot

Een zeer goed gekwalificeerde arts, die vorig jaar door YouTube werd gecensureerd, sprak vorige maand de Texas State Senate Health and Human Service Committee toe en gaf grondige informatie over succesvolle behandelingen van COVID-19, het huidige hoge niveau van groepsimmuniteit tegen de ziekte, het zeer beperkte potentieel van “vaccins,” en de gegevens die aantonen dat een vroege behandeling tot 85% van de “meer dan 500.000 doden in de Verenigde Staten” had kunnen redden.

Dr. Peter McCullough, MD is internist en cardioloog, en daarnaast professor in de geneeskunde aan het Texas A&M University Health Sciences Center. Hij staat bekend als de meest gepubliceerde persoon in de geschiedenis op zijn vakgebied en is redacteur van twee belangrijke medische tijdschriften, bericht Life Site News.

McCullough legde uit dat hij vanaf het begin van de pandemie weigerde zijn patiënten “thuis te laten wegkwijnen zonder behandeling en dan in het ziekenhuis te worden opgenomen als het te laat was,” wat het typische behandelingsprotocol was dat in het hele westen werd besproken, gepromoot en aangeboden.

Hij “stelde dus een team van artsen samen” om een studie te maken van “het naar behoren voorgeschreven off-label gebruik van conventionele geneeskunde” om de ziekte te behandelen en zij publiceerden hun bevindingen in het American Journal of Medicine.

“Het interessante was dat er 50.000 artikelen over COVID in de vakliteratuur stonden, maar dat geen enkel artikel de arts vertelde hoe hij het moest behandelen,” zei hij. “Wanneer gebeurt dat? Ik was absoluut stomverbaasd! En toen dit artikel werd gepubliceerd… werd het… het meest geciteerde artikel in eigenlijk de hele geneeskunde van die tijd.”

Met de hulp van zijn dochter nam Dr. McCullough een YouTube-video op met vier dia’s uit de “peer-reviewed paper gepubliceerd in een van de beste medische tijdschriften ter wereld” waarin de vroege behandelingen voor COVID-19 werden besproken. De video ging al snel “absoluut viral. En binnen ongeveer een week zei YouTube ‘je hebt de voorwaarden geschonden'” en werd de video verwijderd.

Vanwege de “bijna totale blokkering van informatie over behandelingen voor patiënten” organiseerde Senator Bob Johnson in november een hoorzitting over dit belangrijke onderwerp waar McCullough de belangrijkste getuige was.

Met zo’n agressieve onderdrukking van informatie over vroegtijdige behandelingen, en het standaardbeleid in COVID-19 testcentra om dergelijke middelen niet aan te bieden aan degenen die positief testen op de infectie, zei McCullough: “Geen wonder dat we 45.000 sterfgevallen hebben gehad in Texas. De gemiddelde persoon in Texas denkt dat er geen behandeling is!”

En de verduistering van zulke vitale informatie gaat veel verder dan de schaamteloze censuur van grote techbedrijven. McCullough zei: “Wat er gebeurd is, is niet te geloven! Hoeveel van jullie hebben ooit een lokale nieuwszender aangezet, of een nationale kabel nieuwszender, en ooit een update gekregen over de behandeling thuis? Hoeveel van jullie hebben ooit iets te horen gekregen over wat je moet doen als je de diagnose COVID-19 te horen krijgt? Dat is een complete en totale mislukking op elk niveau!”

“Laten we het Witte Huis nemen: Hoe komt het dat we niet een panel van artsen hebben aangewezen om al hun inspanningen te doen om deze ziekenhuisopnames te stoppen? Waarom hebben we geen artsen die daadwerkelijk patiënten hebben behandeld bij elkaar laten komen in een groep en ons elke week een update laten geven? Waarom hebben we geen rapporten over hoeveel patiënten werden behandeld, en die ziekenhuisopnames bespaard bleven? Dit is een complete en totale travestie om een dodelijke ziekte te hebben, en die niet te behandelen,” zei hij.

“Dus wat kan er hier en nu gedaan worden?” stelde McCullough voor aan de wetgevers. “Laten we morgen een wet maken die zegt dat er geen enkel (test)resultaat wordt gegeven zonder een behandelingstraject en zonder een hotline over hoe je in een onderzoek terecht kunt komen. Laten we er een medewerker op zetten die alle beschikbare onderzoeken in Texas uitzoekt, en laten we niet toestaan dat er ook maar één persoon naar huis gaat met een testuitslag met de fatale diagnose, en dat hij dan twee weken thuis moet zitten afwachten of hij opgenomen moet worden in een ziekenhuis of overlijdt. Het is onvoorstelbaar in Amerika dat we zo’n complete en totale blinde vlek kunnen hebben.”

Verwijzend naar vroege behandelingen die buiten het westen op grote schaal en met groot succes zijn toegepast (met ongeveer 1 tot 10 procent van de sterftecijfers van de eerste wereld), richt McCullough zijn aandacht op de brede onderdrukking van informatie door de media en vraagt opnieuw: “Wanneer was de laatste keer dat u het nieuws aanzette en ooit een venster naar de buitenwereld kreeg? Wanneer heb je ooit een update gekregen over hoe de rest van de wereld omgaat met COVID? Nooit. Wat er met deze pandemie is gebeurd, is dat de wereld voor ons werd afgesloten.

“Er is maar één dokter wiens gezicht nu op TV is. Eén. Niet een panel. Als artsen werken we altijd in groepen, we hebben altijd verschillende meningen. Er is geen enkele media-arts op tv die ooit een COVID-patiënt heeft behandeld. Geen enkele. Er is niet één persoon in de White House Task Force die ooit een patiënt heeft behandeld,” zei hij.

“Waarom doen we niet iets moedigs? Waarom stellen we geen panel samen van dokters die daadwerkelijk COVID-19 patiënten hebben behandeld, en brengen hen samen voor een overleg. En waarom wisselen we geen ideeën uit, en waarom zeggen we niet hoe we de pandemie sterk kunnen beëindigen.”

“Is het niet verbazingwekkend?! Denk hier eens over na. Denk eens aan de complete en totale blinde vlek met betrekking tot thuisbehandelingen,” zei hij.

Groepsimmuniteit en vaccinatie

“De berekeningen in Texas over groepsimmuniteit … op dit moment zonder effect van het vaccin is 80 procent,” zei McCullough. “En meer mensen ontwikkelen COVID vandaag. Zij zullen ook immuun worden.”

“Mensen die COVID ontwikkelen hebben een volledige en duurzame immuniteit. En dat is een heel belangrijk principe: volledig en duurzaam. Je kunt de natuurlijke immuniteit niet verslaan. Je kunt er niet overheen vaccineren en het beter maken. Er is geen wetenschappelijke, klinische of veiligheidsreden om ooit een COVID-herstelde patiënt te vaccineren. Er is geen reden om ooit een COVID-herstelde patiënt te testen,” vervolgde hij.

“Mijn vrouw en ik zijn COVID-hersteld. Waarom moeten we testen? Er is absoluut geen logica voor zulke testen.”

Gezien de hoge mate van groepsimmuniteit, zei McCullough dat een eventuele impact van vaccinatie op het voorkomen van COVID-19 in het beste geval slechts minimaal kan zijn.

“Er zijn genoeg COVID-herstelde patiënten. Laat hen afzien van het vaccin en laat mensen die er om schreeuwen het krijgen. Maar bij 80 procent groepsimmuniteit, in de vaccinproeven krijgt minder dan één procent daadwerkelijk COVID. Minder dan één procent. Het vaccin heeft een effect van één procent op de volksgezondheid. Dat is wat de gegevens zeggen. Het zal ons niet redden, we zijn al voor 80 procent immuun door de groepsimmuniteit,” zei hij.

“Als we strategisch gericht te werk gaan, kunnen we de pandemie eigenlijk heel goed eindigen met het vaccin,” verklaarde de cardioloog. “Maar strategisch gericht. Voor mensen onder de 50 die fundamenteel geen gezondheidsrisico’s hebben, is er geen wetenschappelijke reden om hen ooit te vaccineren.”

Met betrekking tot de brede “verkeerde informatie” van asymptomatische overdracht van COVID-19, die de noodzaak voor Lockdowns heeft ondersteund vanwege de notie dat het virus onbedoeld kan worden verspreid door besmettelijke, asymptomatische mensen, zei de medisch professor: “Een van de fouten die ik vandaag heb gehoord als een reden voor vaccinatie is asymptomatische verspreiding. En ik wil hier heel duidelijk over zijn: Mijn mening is dat er een lage graad van asymptomatische verspreiding is, als die er al is. Zieke mensen geven het aan zieke mensen. De Chinezen hebben een studie gepubliceerd van 11 miljoen mensen. Ze hebben geprobeerd om bewijs van asymptomatische verspreiding te vinden. Ze konden het niet vinden. En dat is, weet je, een van de belangrijkste voorbeelden van verkeerde informatie.”

Tot slot benadrukte McCullough het effect van het onderdrukken van informatie over effectieve en veilige vroegtijdige behandelingen gedurende dit laatste jaar. Onder verwijzing naar twee “zeer grote” studies, zei hij: “Wanneer artsen patiënten van boven de 50 met medische problemen vroegtijdig behandelen, met een opeenvolgende aanpak van meerdere medicijnen is er een 85 procent reductie van ziekenhuisopnames en overlijden.”

“We hebben meer dan 500.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten. Het vermijdbare percentage had maar liefst 85 procent (425.000) kunnen zijn als onze pandemische reactie met een laser was gericht op het probleem: de zieke patiënt recht voor ons,” concludeerde hij.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Europees Hof voor de Rechten van de Mens oordeelt dat verplichte vaccinatie legaal is

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Breng deze media criminelen voor een tribunaal en geef ze de doodstraf.