Het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) van het Pentagon werkt aan een COVID-vaccin dat op alle varianten werkt en heeft een implanteerbare microchip ontwikkeld die naar eigen zeggen het menselijk lichaam voortdurend zal controleren op tekenen van het virus.

Gepensioneerd kolonel Matt Hepburn, een legerarts infectieziekten die leiding geeft aan DARPA’s reactie op de pandemie, verscheen in 60 Minutes om de technologie te demonstreren.

Hepburn hield een flesje groene weefselachtige gel omhoog, dat de chip bevatte, en verkondigde: “Je stopt het onder je huid en wat dat je vertelt is dat er chemische reacties in het lichaam plaatsvinden, en dat signaal betekent dat je morgen symptomen zult krijgen”.

“Het is als een ‘alarm’ lampje,” voegde Hepburn eraan toe, en merkte op dat degenen met de chip “het signaal zouden krijgen, dan zelf bloed zouden kunnen afnemen en zichzelf ter plekke zouden kunnen testen.”

“We hebben die informatie binnen drie tot vijf minuten”, vervolgde Hepburn, en voegde eraan toe: “Als je die tijd verkort, terwijl je een diagnose stelt en behandelt, stop je de infectie nog voor die echt begonnen is.”

Kijk:

Hepburn verklaarde ook dat DARPA een filter heeft ontwikkeld om het virus via een dialyseapparaat uit het bloed te verwijderen, en dat de FDA het heeft goedgekeurd, en dat het reeds bij 300 patiënten is gebruikt, bericht Summit News.

Het 60 Minitues rapport belicht ook hoe het Pentagon honderden weefselmonsters heeft van soldaten en zeelieden die besmet zijn met ziekteverwekkers over de hele wereld, waaronder de Spaanse griep van 1918 die wereldwijd miljoenen slachtoffers maakte.

De wetenschapper van het Pentagon, Dr. Kayvon Modjarrad, benadrukte ook dat het leger bezig is met de ontwikkeling van een universeel vaccin voor COVID, waarbij hij opmerkte: “Dit is geen science fiction, dit is een wetenschappelijk feit.”

“We hebben de middelen, we hebben de technologie, om dit allemaal op dit moment te doen,” zei hij en legde uit dat het doel is om mensen in te enten tegen potentieel dodelijke virussen die nog niet eens zijn opgedoken.

“Moordvirussen die we nog niet hebben gezien of ons zelfs nog niet kunnen voorstellen, daar zullen we tegen beschermd zijn,” verklaarde Modjarrad.

Onlangs werd bekend dat een derde van de dienstplichtige militairen afziet van het COVID-vaccin, waarbij bronnen beweren dat het werkelijke cijfer waarschijnlijk dichter bij de helft ligt.

Deze bevinding was voor TIME aanleiding om te verklaren dat “aarzeling om een vaccin te nemen” een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid, en dat terwijl: “Deze troepen misschien niet worden gecoöpteerd door binnenlandse terroristen, ze duidelijk worden beïnvloed door samenzweringstheoretici online en ze gewoon geen vertrouwen hebben in de basiswetenschap”.

De aankondiging door DARPA van implanteerbare microchip-technologie gekoppeld aan het virus en een vaccin zal waarschijnlijk alleen maar de zorgen vergroten bij diegenen die door de media steeds als complottheoretici omschreven worden.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Hoofd datafirma: China heeft WHO gevraagd om wereldwijd vaccinpaspoortsysteem te beheren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anneke
Anneke
1 jaar geleden

En wat zuur dat het merendeel van de burgers ´onder hypnose´, hun levenspad bewandeld !

Anneke
Anneke
1 jaar geleden

En heb zelf heel wat ogen geprobeerd te openen door naar de alternatieve websites te verwijzen, maar de reguliere media is voor het merendeel van vrienden, kennissen en familie de ware realiteit. Ach, mensen slaap maar heerlijk door…Eens zullen er ogen en oren open gaan, maar dan kan het al te laat zijn.

Sara
Sara
1 jaar geleden

Ja klopt. Ik ben er ook mee bezig om de mensen de ogen te openen.
De meeste weten we dat er iets niet klopt
Maar vaak is de reactie och we zien het wel je kan er toch niks aan veranderen grrr waar blijft de vechtlust.Nederlanders zijn te gelaten en te lui om er tegenin te gaan. Tot het te laat is en geloof maar dat die wereld die ze aan het creëren zijn voor ons, wil jij niet in leven AMEN