De Iraqi Rape League zwierf door de straten van Berlijn, trok jonge vrouwen  hun jeep in en verkrachtte hen om de beurt urenlang brutaal. Nu is een van hen, een man die in zijn thuisland als politieman werkte, tot gevangenisstraf veroordeeld, meldt BZ.

De Irakees, 33-jarige Wisam B., is tot 13 jaar en 6 maanden gevangenisstraf veroordeeld voor vijf verkrachtingen. Onder de slachtoffers waren een 14-jarig meisje en een jonge vrouw die hij vanuit een nachtclub naar huis lokte.

De vrouw werd overgehaald om met hem mee naar huis te gaan omdat zij medelijden met hem had toen hij vertelde hoe moeilijk het voor hem thuis in de Arabische wereld was geweest voordat hij naar Duitsland “vluchtte”.

De laatste drie verkrachtingen werden gepleegd door Wisam samen met een aantal andere Irakese mannen die hun slachtoffers op straat bijna willekeurig uitkozen. De vrouwen werden ontvoerd en vervolgens verkracht, aldus Fria Tider.

Buitenlanders hebben gerechtelijke toestemming om onze blanke vrouwen te verkrachten

Een van de slachtoffers was een Australische vrouw die samen met haar vriend dacht dat de verkrachtingsauto een Uber-taxi was. Haar man werd uit de auto gegooid terwijl de vrouw werd vastgehouden en verkracht op de achterbank.

Een jonge studente was op weg naar huis toen ze in de auto werd gedwongen, waarna ze ook werd verkracht. Eerst in de auto en daarna bij een van de daders thuis. In totaal werd de vrouw vier uur lang gevangen gehouden en verkracht. De rechter sprak van “vier uur van de hel”, “angst voor de dood” en ernstige psychologische gevolgen.

Het laatste slachtoffer was een 21-jarige vrouw die werd opgepikt door de vierkoppige verkrachtingsbende in de nachtclub Berghain. De vrouw kreeg eerst xtc-tabletten, waarna ze werd verkracht voordat ze met ernstig buikletsel uit de auto werd gegooid.

De verdachte heeft het leven van vijf jonge vrouwen vernietigd“, zei de rechter volgens BZ

De rechter oordeelde ook dat Wisam’s acties werden gekenmerkt door diepe minachting voor vrouwen en “sadistische aanspraken op macht”.

Op 8 april begon het proces tegen een andere Iraakse man die beschuldigd werd van deelname aan de drie groepsverkrachtingen.


Help ons BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


In Berlijn wordt elke 10 uur een vrouw verkracht, 45% van de daders zijn buitenlanders – AfD eist dat ze uitgezet worden

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties