Machtige technologiebedrijven steken miljarden dollars in start-ups die het bloed van kinderen willen oogsten voor verjongings- en anti-verouderingsdoeleinden.

Newsweek publiceerde een profiel over de groeiende industrie, die onder meer het injecteren van stamcellen van dode verminkte foetussen in mensen omvat, van mensen die voor God spelen met desastreuze gevolgen.

De neuroloog Tony Wyss-Coray van Stanford University ontdekte jaren geleden, met hulp van Saul Villeda, in 2011 en 2014 dat het injecteren van het bloed van jonge muizen in oudere muizen enorm positieve effecten had op hun hersenchemie. Zijn bedrijf Alkahest heeft in de jaren daarna aanvullend onderzoek gedaan, meldt Big League Politics.

Het Spaanse bedrijf Grifols heeft Alkahest gekocht voor $146 miljoen, wat de doos van Pandora kan openen met betrekking tot het oogsten van bloed van kinderen. Zij hopen een synthetische fontein van de jeugd te vinden door onderzoek van het plasma van hun jonge vrijwilligers. Dit werk verandert het gebied van de gerowetenschap voor altijd, ten goede of ten kwade.

Tot deze recente doorbraken “dachten mensen die aan ziekten werken niet dat veroudering veranderbaar was,” zegt Felipe Sierra, die voorheen directeur was van de Division of Aging Biology onder de National Institutes of Health (NIH).

Voordat de COVID-19 pandemie toesloeg, vloeiden er miljarden in deze nieuwe industrie. Sommige bedrijven willen infusies maken om de bloedchemie bij ouderen te veranderen. Andere willen stamcellen veranderen door bepaalde proteïnen in de bloedbaan te brengen. Het NIA doet nu ook mee en is van plan om in vijf jaar 100 miljoen dollar uit te geven om “cellulaire veroudering” te begrijpen.

Wetenschappers komen al met vreemd klinkende rechtvaardigingen om wreedheden te begaan.

“Als je dit werk in een evolutionair perspectief plaatst, was het niet de bedoeling dat we zo lang zouden leven,” zegt Gerard Karsenty, die voorzitter is van de afdeling Genetica en Ontwikkeling van het Columbia University Medical Center.

“Veroudering is een uitvinding van de mensheid. Geen enkele diersoort heeft met succes zijn eigen lichaam bedrogen – de natuur bedrogen – behalve de mens. Olifanten leven misschien 100 jaar, maar ze leefden een miljoen jaar geleden ook al 100 jaar. De mens is zijn eigen lichaam te slim af geweest,” voegde hij eraan toe.

Als dit idee eenmaal op gang komt en mainstream wordt, zal er een lucratieve markt ontstaan voor het bloed van kinderen, omdat een verdorven en ijdele samenleving afhankelijk wordt van hun bloed om hun vitaliteit in stand te houden.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


De kerk staat open voor vaccins van geaborteerde foetale cellen: “Moreel aanvaardbaar om ze te gebruiken”

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Claudia M.
Claudia M.
1 jaar geleden

Ik vind dit een buitengewoon verontrustend en beangstigend artikel en kan alleen maar hopen dat hier een verbod op komt. Omwille van de kinderen!

Veroudering is m.i. ook geen uitvinding, dat komt omdat veel mensen gezonder zijn gaan leven, zich niet overal nog langer helemaal te barsten hoeven te werken en er ook in de regel een fatsoenlijke boterham op tafel gezet kan worden. Als olifanten niks te vreten vinden, halen ook zij die 100 jaren niet.

We proberen ook wat minder oorlogen te voeren en dat verhoogt de huidige levensverwachting ook nogal. D.w.z. in het westen.

Ik vind dit getuigen van een intense slechtheid, van kinderen blijf je gewoon af!

Edwin vissers
Edwin vissers
1 jaar geleden

Adrenachrome “Black Eye Club” Finally Exposed In Detail…

Volgens “experts” maken beroemdheden, politici en wereldleiders die regelmatig in het openbaar een blauw oog hebben, deel uit van de Illuminati die hun ziel aan de duivel hebben verkocht.

Zoals we in 2018 meldden , zijn de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, paus Franciscus, prins Philip en David Bowie allemaal ook gefotografeerd met onverklaarbare zwarte ogen, soms bij meer dan één gelegenheid:

Volgens sommige complottheoretici maakt het zwarte linkeroog deel uit van een cultus of ‘Illuminati’-initiatie-ritueel op hoog niveau, waarbij wordt gezegd dat de belofte wordt gedwongen om’ pijn te eten ‘in een zoektocht om krachtiger te worden.

Auteur en presentator van de internetradioshow Sherry Shriner – die het boek Interview With The Devil schreef, waarin ze beweerde met Lucifer te praten – heeft gesproken over het verband tussen deze zwarte ogen en ‘soul scalperen’.

Volgens Shriner hebben regeringsleiders, mensen op tv met hun eigen shows en honderden populaire entertainers hun ziel aan Satan verkocht .

​ De bizarre herhaling van kneuzingen in het gezicht bij Illuminati-politici en entertainers heeft geresulteerd in speculatie dat hun zielen zijn vervangen door een satanisch ritueel genaamd “soul scalperen”, ‘zei ze.

We wachten af ​​of senator Mitt Romney in de toekomst nog een blauw oog zal vertonen. Als dat zo is, heeft hij misschien zijn ziel aan de duivel verkocht.

LINK: https://newspunch.com/mitt-romney-joins-infamous-illuminati-black-

Edwin vissers
Edwin vissers
1 jaar geleden

Adrenachrome “Black Eye Club” Finally Exposed In Detail…

https://youtu.be/4-kPWxazrxM

Edwin vissers
Edwin vissers
1 jaar geleden

https://youtu.be/4-kPWxazrxM

Deze is ook heel goed ,deze mensen worden maar niet ontmaskerd ,ik doe me best maar ze verklaren me steeds voor gek ,ik zal dan ook geen medelijden hebben met die struisvogels !

Klaas r.
Klaas r.
1 jaar geleden

Rijp voor het gesticht. Wat een onzin. De aarde is plat en de aliens zijn onder ons. Met al deze samenzwering onzin is Hitler ook aan de macht gekomen. Ik weet niet wie deze krant maakt maar zal wel een witte man zijn met een laag iq die met spoed opgesloten dient te worden vanwege racistische en ronduit waanzin gedachtes!

naam
naam
3 maanden geleden
Antwoord aan  Klaas r.

Welterusten, Klaas. Het ga je goed, jongen…

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 jaar geleden

Klaas r. ga naar joop nl ,Sometimes you gotta play the fool to fool the fool who thinks he’s fooling you..

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 jaar geleden

The U.N. Masonic Atlantean Flat Earth 33 Mythology

Elk mens met werkende hersens weet dat de aarde plat is

aliens ,dat zijn de gevallen engelen ,ik ken er veel bij naam !

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 jaar geleden

Het meest bekende verhaal is natuurlijk dat van Klaas Vaak als kabouter die kinderen in slaap brengt. Tijdens nachtelijke bezoekjes strooit hij zand in de ogen van de kinderen, die met hun slaperige oogjes vervolgens snel in slaap vallen. Het zand in de ogen zorgt er bovendien voor dat ze de mythische kabouter nooit zelf kunnen zien.

Dunc
Dunc
10 maanden geleden

“Zij hopen een synthetische fontein van de jeugd te vinden door onderzoek van het plasma van hun jonge vrijwilligers”.
Bah, wat walg ik hier weer van! En dan spreken over “jonge vrijwilligers”.. Sinds wanneer laten jonge kinderen zich vrolijk en vrij prikken, laat staan bloed afnemen? De illuminatie en de Cabal doen het al eeuwen, maar we zijn beland in de 21e eeuw. Mogen we nog een beetje van een fatsoenlijke beschaving spreken, of is dit echt het begin van het einde voor de homo sapiens?!

Laatst bewerkt op 10 maanden geleden door Dunc