Patrisse Cullors, de mede-oprichtster van Black Lives Matter gaf in juni 2020 trots toe dat ze een radicale, anti-blanke marxist is.

“We hebben eigenlijk wel een ideologisch kader,” zei Cullors. “Ikzelf en Alicia zijn bijzonder getrainde organisatoren – we zijn getrainde marxisten. We zijn super onderlegd in ideologische theorieën…”

Black Lives Matter wil Amerika transformeren door de politie te ontmantelen, het kapitalisme te ontmantelen, het patriarchaat te ‘vernietigen’, het kerngezin af te breken, gevangenissen leeg te halen, rijkdom te herverdelen in de vorm van herstelbetalingen en andere extreem-linkse doelstellingen.

De relschoppers van Black Lives Matter en Antifa hebben kleine bedrijven verwoest, kerken als doelwit gekozen en gebouwen met de grond gelijk gemaakt.

Hun doel is chaos te brengen waar orde heerst, het vuur van de klassenstrijd aan te wakkeren en christenen en conservatieven te demoniseren, aldus The Gateway Pundit.

De Black Lives Matter-Antifa-meute heeft sinds mei meer dan een miljard dollar schade aangericht in steden in heel Amerika. Alleen al in Minneapolis beschadigden of vernielden Black Lives Matter-bendes meer dan 1.500 bedrijven of gebouwen.

Meer dan 700 politieagenten raakten gewond bij de BLM-rellen – en dat was in juni!

Black Lives Matter werd volgens een conservatieve schatting in verband gebracht 91% van de rellen die resulteerden in de duurste materiële schade in de Amerikaanse verzekeringsgeschiedenis.

Maar het zijn van een marxist heeft zijn voordelen voor degenen aan de top.

Volgens The Dirt heeft Patrisse Khan-Cullors zojuist een miljoen dollar kostende afgelegen compound gekocht in Topanga Canyon in de buurt van Malibu en Beverly Hills:

Een afgelegen mini-compound verscholen in L.A.’s rustieke en semi-afgelegen Topanga Canyon werd onlangs verkocht voor iets meer dan $1.4 miljoen aan een bedrijf dat volgens openbare documenten wordt gecontroleerd door Patrisse Khan-Cullors, 37-jarige visionair op het gebied van sociale rechtvaardigheid en mede-oprichter van de stimulerende en, voor sommigen, controversiële Black Lives Matter beweging.
Kahn-Cullors, een UCLA en USC afgestudeerde trouwde ongeveer vijf jaar geleden met sociaal activist (en amateur bokser) Janaya Khan, mede-oprichter van Black Lives Matter Toronto, creëerde de #BlackLivesMatter hashtag in 2013 in reactie op de vrijspraak van George Zimmerman in de 2012 schietpartij van Trayvon Martin. Sindsdien heeft de grotendeels gedecentraliseerde beweging een invloedrijke voortrekkersrol gespeeld in kwesties van politiegeweld en racistisch gemotiveerd geweld tegen zwarte mensen, met name in de nasleep van de moord op George Floyd afgelopen zomer, die massale protesten in de Verenigde Staten en over de hele wereld uitlokte. Kahn-Cullors’ publiceerde “When They Call You a Terrorist: A Black Lives Matter Memoir” in 2018.

Via Jack Posobiec.

Summit News meldt dat: Volgens officiële gegevens maken niet-hispanic blanken 82,3% van de bevolking in Topanga Canyon uit, terwijl Afro-Amerikanen slechts 1,64% van de bevolking uitmaken.

Andere districten in Californië hebben een aanzienlijk grotere zwarte bevolking, waaronder Alameda (12,5 procent) en Sacramento (10,2 procent).

Volgens een bericht van de L.A. Times staat Topanga Canyon bekend om de “bevoorrechte” bevolking en de “geografische isolatie van de harde realiteit van het moderne Amerikaanse leven”.

Hoewel zwarte levens belangrijk zijn voor Khan-Cullors, lijkt het erop dat ze niet graag tussen zwarte mensen leeft.

Hypocrieten op het gebied van sociale rechtvaardigheid die vaak anti-blanke retoriek spuien terwijl ze ervoor kiezen om in gegentrificeerde blanke gebieden te wonen, is niets nieuws, in feite is het een veel voorkomend thema.

Beroemdheden en politici die pro-massa immigratie sentimenten omarmen wonen routinematig in de minst diverse gebieden mogelijk.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Nieuw vrijgegeven video toont George Floyd die met vals geld betaalt vlak voor hij sterft aan een overdosis

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties