Nog twee Italiaanse leraren zijn dood nadat ze het AstraZeneca-vaccin tegen COVID-19 hadden gekregen. Mevrouw Augusta Turiaco ontving de eerste dosis van de AstraZeneca injectie op 11 maart, volgens het dagblad La Stampa. De 55-jarige muzieklerares uit Messina plaatste die dag een nieuwe profielfoto op Facebook en liet iedereen weten dat ze was “ingeënt”.

Maar de situatie escaleerde snel. Mevrouw Turiaco voelde zich onmiddellijk ziek na de injectie. Ze had dagenlang hevige hoofdpijn, waardoor ze niet kon functioneren. Op 24 maart werd ze opgenomen in het Policlinico Gaetano Martino. De dokters stelden vast dat ze een hersenbloeding had door trombose. Met andere woorden, het was een ander bloedstollings probleem veroorzaakt door de AstraZeneca injectie.

Ms. Turiaco werd in een medisch opgewekte coma gebracht. Dokters voerden een hersenoperatie uit om te proberen haar te redden. Maar het was te laat. Ze was hersendood op of rond 31 maart. Haar familie heeft een verklaring vrijgegeven waarin zij anderen aanmoedigt om de AstraZeneca-prik te nemen ondanks de dood van hun dierbare.

Cinzia Pennino overlijdt na injectie AstraZeneca

Cinzia Pennino was intussen professor in de wetenschappen aan het Don Bosco Instituut in Palermo. Volgens de Siciliaanse krant Giornale di Sicilia kreeg zij haar eerste injectie van AstraZeneca op of rond 17 maart. De 46-jarige werd op 24 maart in kritieke toestand opgenomen in de polikliniek Paolo Giaccone in Palermo.

Artsen in de intensive care diagnosticeerden haar met “uitgebreide diepe trombose.” Ja, meer bloedklonters. Ze had ook een geschiedenis van ernstige allergische reacties op vaccins. Mevrouw Pennino stierf de volgende ochtend. De gezondheidsambtenaren van Palermo melden dat er “geen verband is tussen AstraZeneca en de dood van de vrouw”.

Mevrouw Pennino deed veel vrijwilligerswerk en werd door collega’s omschreven als een “zonnig persoon”.

Het Italiaanse bloedbad gaat door

De bovengenoemde sterfgevallen komen slechts een week nadat we melding maakten van talrijke “post-vaccin” sterfgevallen in Italië. Zie ook hier: Het is onmogelijk elk sterfgeval en elk bijverschijnsel van deze experimentele vaccinaties te kennen. Maar dit patroon in Italië toont aan dat AstraZeneca misdaden tegen de menselijkheid begaat. Het bedrijf kan zich echter verschuilen achter de “onwetende toestemming” van al die mensen die zich vrijwillig voor deze experimentele opnamen hebben opgegeven.

Er is gewoon geen rationele reden voor iemand om deze foto’s te nemen. Het is allemaal een risico, en de enige beloning is 15 minuten sociale media slagkracht. Als je niet meteen sterft, heb je de komende jaren om je af te vragen wat de lange termijn effecten van deze experimentele shots zijn.

Lees hier alles over vaccins.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties