De Amish zijn niet bang voor COVID omdat ze geen TV kijken.

Je kent de Amish, toch? Aardige mensen, gebruiken geen auto’s, vaccineren hun kinderen niet, de hele rimram. Als je de door Big Pharma gesponsorde propaganda van de media moet geloven, zouden ze nu allemaal dood moeten zijn.

Dood door mazelen, covid, de griep, noem maar op. Waarom? Omdat ze niet geïnteresseerd zijn in het nemen van vaccins, medicijnen, ziektekostenverzekering, en ze geen moer geven om het dragen van maskers, fysieke afstand houden en de rest van die onzin.

Wat ze wel doen is veel buiten werken met hun handen in plaats van Netflix te kijken, gezond zelfgekweekt voedsel eten in plaats van GMO’s en junkfood, hun kinderen old-school opvoeden, niet roken, niet drinken en nooit harddrugs gebruiken. Weet je, ze zijn zo saai als de hel.

En, weet je:

Amish gemeenschap heeft mogelijk COVID ‘groeps-immuniteit’ bereikt, zegt gezondheidsambtenaar

Eerlijk gezegd geloof ik de mainstream media niet, zelfs niet als ze beweren dat de lucht blauw is. Maar deze erkenning dat de Amish groeps-immuniteit hebben bereikt, zelfs als covid een 100 procent verzinsel is, is behoorlijk interessant. Waarom?

Het verhaal van de Amish bewijst dat de ziekte niet bestaat, schrijft Chris Black, en dat gemeenschapsbijeenkomsten en het in de vuilnisbak gooien van maskers 100% veilig is. Ze zijn niet gedecimeerd door Covid.

Ze hebben de overheid de middelvinger gegeven over lockdowns, beperkingen, maskers dragen, enz. En ze hebben het qua doden niet slechter gedaan dan de rest van ons, minus de angst en hysterie en economische ineenstorting.

Voor een stelletje pacifisten, zijn ze keihard.

Dit bewijst ook dat vaccinaties geen immuniteit verschaffen.

Dat is de grote leugen.

Je lichaam produceert immuniteit door blootgesteld te worden en een ziekte te verslaan als je een gezonde levensstijl hebt, in tegenstelling tot ademen door een gezichtsluier en binnenshuis blijven als een hamster in een kooi, je handen maniakaal wassend met alcohol.

Je kunt geen immuniteit hebben tenzij je bent blootgesteld aan de echte ziekteverwekker. Vraag de duizenden gevaccineerde kinderen die elk jaar de mazelen krijgen of ze immuun waren vanwege hun prik.

Natuurlijke immuniteit is altijd beter dan immuniteit van een vaccin. Dat komt omdat een vaccin niets anders is dan een primer. Het is niet de echte ziekte. Het is dood biologisch materiaal gebonden met toxines.

Een vaccin kan alleen maar proberen een immuunreactie op te wekken van het type dat de echte ziekte zal bestrijden wanneer het eraan wordt blootgesteld. Het probleem is dat het vaccin het immuunsysteem traint om te denken dat de infectie gemakkelijk te verslaan is. Wanneer u aan de echte ziekteverwekker wordt blootgesteld, overreageert uw immuunsysteem bijna altijd. Bovendien kan het vaccin een reactie opwekken om een andere variant te bestrijden, waardoor het ineffectief wordt.

Het griepvaccin is 100% waardeloos. Net als de meeste andere vaccins.

De WHO veranderde de definitie van groeps-immuniteit om verplichte vaccinaties te dekken. De oorspronkelijke definitie van groeps-immuniteit had niets te maken met vaccinatie.

Wanneer genoeg mensen een ziekte hebben gehad, kan de algemene bevolking deze niet meer overbrengen omdat een meerderheid op natuurlijke wijze immuun wordt.

De WHO heeft de “officiële” definitie vorig jaar gewijzigd.

Er is GEEN enkele reden om te vaccineren tegen een vermeende ziekte met een overlevingskans van 99,7%. De bijwerkingen van het vaccin zullen veel meer nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid dan de vermeende ziekte die het moet voorkomen.

De enige vaccinatie die iets waard is, zou een vaccinatie zijn voor een ziekte met een hoog sterftecijfer en een zeer grote kans dat u eraan wordt blootgesteld. Uw risico om te worden blootgesteld aan het vermeende SARS-CoV-2-virus is bijna nul, met een ongelooflijk laag sterftecijfer.

De geclaimde 520.000 doden door Covid in de VS is een totale leugen.

In het VK, op de nieuwsuitzending pagina, was er een disclaimer. “Sterfgevallen gemeld als Covid binnen 28 dagen na een positieve test.”

Dat betekent dat elke andere doodsoorzaak dan Covid, toch als Covid-dode wordt gerapporteerd als de persoon binnen 28 dagen na een positieve test overlijdt.

Een volledig asymptomatische persoon die van een trap valt en sterft, wordt als een Covid-dode geteld.

De mensheid heeft duizenden jaren overleefd zonder Big Pharma, en net nadat er experimentele vaccins waren gegeven aan miljoenen soldaten en burgers over de hele wereld tijdens WO I, brak “toevallig” de grootste pandemie uit de geschiedenis uit die miljoenen mensen over de hele wereld doodde; voordat je het vraagt, het was de Spaanse griep van 1918. Zoek het maar op.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stephan Reisig
Stephan Reisig
1 jaar geleden

Dus als men geen experimentele vaccins had gegeven aan miljoenen soldaten en burgers over de hele wereld tijdens WO I was het aantal slachtoffers vd Spaanse griep vele malen lager geweest.

Johan van Spijker
Johan van Spijker
1 maand geleden
Antwoord aan  Stephan Reisig

Juist. De Spaanse griep werd juist verspreid doormiddel van vaccinaties. Ook de mensen thuis werden geïnjecteerd met de griep. Het was een grootschalig experiment.