Het gele kaart-schema dat potentiële vaccinverwondingen opspoort, heeft in totaal 191.832 individuele ongewenste voorvallen of bijwerkingen gemeld die verband houden met COVID-vaccins.

Onder mensen in het Verenigd Koninkrijk zijn 35 gevallen van doofheid en 25 gevallen van blindheid gemeld door mensen die het experimentele mRNA-vaccin COVID-19 hebben genomen. De cijfers zijn afkomstig van het Britse Yellow Card-vaccinrapportagesysteem, het Britse equivalent van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Zowel de mRNA COVID-vaccins van Pfizer/BioNTech als die van Oxford/AstraZeneca kregen een tijdelijke toelating in het Verenigd Koninkrijk van de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), de eerste medio december 2020 en de tweede begin januari 2021. Sindsdien zijn in het kader van de gele kaart-regeling in totaal 191 832 individuele ongewenste voorvallen, of bijwerkingen, met uiteenlopende ernst van letsel gesignaleerd, meldt Life Site News. Van de geregistreerde verwondingen deed het vaccin van AstraZeneca het steeds het slechtst: 60% van alle ongewenste voorvallen en 58% van de meldingen van doofheid en blindheid. Bovendien werden van de 402 sterfgevallen 197 gemeld na gebruik van de Pfizer-formule, en 205 na gebruik van het vaccin van AstraZeneca.

De laatste gegevens, die tot 19 februari lopen en op 22 februari zijn gepubliceerd, onthullen een overvloed aan invaliderende bijwerkingen, maar dit heeft de ambtenaren van de MHRA niet gealarmeerd, die volhouden dat “geen andere nieuwe veiligheidsproblemen zijn geïdentificeerd uit de tot op heden ontvangen rapporten”. Zij concluderen hieruit dat de “algemene veiligheidservaring met beide vaccins tot nu toe overeenkomt met de verwachtingen die uit de klinische proeven naar voren zijn gekomen”.

De regelgevende instantie herhaalde haar steun voor de vaccins door te stellen dat de “verwachte voordelen van de vaccins bij het voorkomen van COVID-19 en ernstige complicaties in verband met COVID-19 veel groter zijn dan de op dit moment bekende bijwerkingen,” waaronder doofheid, blindheid en overlijden.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fuck corona
fuck corona
1 jaar geleden

Je zou bijna zeggen; Nu nog 15 mensen die stom geworden zijn, dan hebben we het horen, zien zwijgen syndroom, in dit omgekeerde sprookje van Covid ( ik wilde zeggen zwarte sprookje van Covid maar u begrijpt dat in deze krankzinnige tijd waarin sexe een alfabetische landkaart is geworden en kleur benoemen zwaar discriminerend is, dat men zich met de brokstukken van overblijvend taalgebruik moet bedienen).

Ik zei niet voor niets, “je zou bijna zeggen”, want laten we wel wezen, als een van de 3 aapjes oververtegenwoordigd is in het Covid verhaal en al haar misselijke & misdadige uitwassen, is het het aapje zwijgen of beter gezegd, het van de aap afstammende mensdeel onder ons, die een moraal heeft als een donkere krater met diepe afgrond.