Van tevoren waren slechts 2500 demonstranten verwacht… Maar er verzamelden zich veel meer dan 10.000 mensen in Stuttgart voor de laatste bijeenkomst van de Querdenken-demonstratie tegen de Coronamaatregelen op de Canstatter Wiesen.

Een tegendemonstratie van de “Merkelbrigades” (“Antifa”) had getracht de goedgekeurde demonstratie tegen te houden. Zonder succes. Volgens de organisatoren heeft de politie zich voorbeeldig gedragen en het recht om te demonstreren tegen de geweldplegers verdedigd, bericht PP.

Het aantal deelnemers was deze keer waarschijnlijk groter zijn dan dat van de legendarische demonstratie in Stuttgart tegen de Coronamaatregelen afgelopen zomer.

Live verslag van eerder vandaag van RT:

En hier ook:


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand – Product van hysterie en angstzaaierij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in