Je hoeft geen waarzegger met een kristallen bol of een begaafde ziener als Nostradamus te zijn om weken geleden te voorspellen dat Paasvieringen dit jaar volgens de Coronamaatregelen niet zouden worden toegestaan, maar bijeenkomsten voor de Ramadan wel. Het was voldoende om de agenda’s en het gedragspatroon van de heersende elites te begrijpen om te voorzien wat nu is uitgekomen.

Op 15 februari, voorspelden wij in ons artikel “Net als vorig jaar: Lockdowns eindigen net voor de Ramadan in Duitsland en Oostenrijk” wat intussen is uitgekomen – opnieuw een “samenzweringstheorie” die in trieste realiteit is omgezet.

Net als vorig jaar wordt ook deze keer het paasfeest gesaboteerd, meldt UME. Naast het praktische verbod voor christenen om zoals gebruikelijk kerkdiensten bij te wonen, willen zij ook de contacten tussen burgers tot een minimum beperken. Dus de lockdown wordt verlengd tot 18 april. Met Pasen zullen de tot nu toe strengste maatregelen sinds het begin van de zogenaamde “pandemie” van kracht worden.

De andere disciplinaire maatregelen en pesterijen zijn:

  • Verplichting om sneltests in te voeren wanneer de afstandsregels niet consequent kunnen worden toegepast
  • Uitreisbeperkingen
  • Striktere contactbeperkingen
  • De verplichting om een medisch masker te dragen, zelfs in de auto, wanneer iemand wordt meegenomen die geen lid is van het eigen gezin
  • Privé-vergaderingen zijn slechts toegestaan met één ander huishouden, maar er mogen ten hoogste vijf personen bij aanwezig zijn. Kinderen tot 14 jaar worden niet meegeteld. Echtparen worden als één huishouden beschouwd.
  • Bijeenkomsten in openbare ruimten zijn in het algemeen verboden.
  • Openluchtrestaurants – die eerder al mochten heropenen – moeten tijdens deze vijf dagen sluiten.
  • Kruidenierswinkels “in de strikte zin” mogen alleen open op Stille Zaterdag.
  • Religieuze gemeenschappen wordt gevraagd om alleen virtueel diensten aan te bieden.
  • Verdere versoepelingen zullen pas na Pasen worden toegestaan, mits de incidentiecijfers ver genoeg dalen.

Bron van de opsomming: sueddeutsche.de

Oostenrijk is nog doorzichtiger.

De Oostenrijkse regering houdt niet eens de schijn op dat het opleggen en beëindigen van de lockdown een noodzaak van gezondheidsbeleid is. In de Alpen republiek zal de lockdown op 11 april beëindigd worden. En wat begint er de volgende dag? Raad eens. Het antwoord: Ramadan. Toevalligheden gebeuren nu eenmaal in het leven.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Net als vorig jaar: Lockdowns eindigen net voor de Ramadan in Duitsland en Oostenrijk

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Samira
Samira
1 jaar geleden

Wat een onzin dit artikel! Los vh feit dat je nu toch wel als wakkere mag doorzien dat er een smerig vuil spel van verdeel en heers wordt gespeeld door de satanische Elite,hebben moslims echt precies niks aan die versoepeling vd avondklok. 22u is bullshit. Vooral de laatste 2 weken van Ramadan is etenstijd tegen half10, nou dan ga je echt niet naar je familie om daar in 5 minuten je eten naar binnen moet douwen omdat je 22u thuis moet zijn als je in denhaag woont en je familie in Rotterdam om maar een voorbeeld noemen. Geloof me families gaan biet bijelkaar kunnen komen. Het laatste gebed in de ramadan die juist ontzettend belangrijk is voor moslims in de ramadan is NA 22u namelijk tegen 23u. Dit gebed wat gezamenlijk met elkaar in de moskee wordt gebeden wordt door de avondklok door de neus vd moslims geboord. Dit gebed is 100x belangrijker dan samen eten met je familie. De ziel vd ramadan is hierdoor helemaal verloren.

Bovendien hadden moslims helemaal geen vrijheid vorig jaar tijdens de lockdown. Met suikerfeest is hier bij buren verderop een flinke boete uitgedeeld omdat er families bijelkaar op bezoek waren. Laat je niet afleiden en misleiden: wij hebben een gezamenlijke vijand! Wij zijn allemaal slachtoffer van deze satans.

sledgehammer
sledgehammer
1 jaar geleden

Het is triest dat mensen zo tegen mekaar uitgespeeld worden en zich laten uitspelen, in een tijd dat we een grote vijand hebben en dat is de z.g. pandemie-fascistische-overname.
Ook al zou het zo zijn dat een groep bevoordeeld wordt, wees dan niet zo dom om die groep aan te vallen, val degenen aan die deze onzin verzinnen want die willen verdeel en heers situaties.
Ze zijn toch continu daarmee bezig, open je ogen… en zolang ze dat doen en wij er in stinken als mens ( geldt voor alle partijen blank/zwart,oud/jong,moslim/christen) dan weten zij ook, dat ze slechts een afleidingsmaneuver hoeven te scheppen en achterover te leunen terwijl wij mekaar de tent uitvechten, in plaats van ons collectief op hen te storten.