Leanna Wen zegt dat Biden de burgerlijke vrijheden voor de ongevaccineerden moet beperken, waarschuwend dat anders “mensen toch naar buiten gaan en van hun vrijheden gaan genieten”.

De in China geboren arts en medisch analist Leanna Wen van CNN heeft de stoutmoedige uitspraak gedaan dat staten niet moeten heropenen of de Covid-maatregelen opheffen tenzij ze worden gebruikt als een “wortel” om mensen te dwingen zich te laten vaccineren, waarmee ze de vrees bevestigt van lockdown-critici die eerder door de mainstream media “samenzweringstheoretici” werden genoemd.

Wen sprak over het belang om het grote publiek ervan te overtuigen dat “het vaccin het ticket terug is naar het leven van voor de pandemie” en zei dat het venster om het vaccin te gebruiken als hefboom om massavaccinatie te implementeren “echt aan het krimpen is”, aldus National File.

“Je had het erover, Chris, dat al deze staten heropenen, ze heropenen voor honderd procent, en we hebben een heel smal venster om het heropeningsbeleid te koppelen aan de vaccinatiestatus,” zei Wen tegen Chris Cuomo van CNN. “Want anders, als alles is heropend, wat is dan de wortel? Hoe gaan we mensen aanmoedigen om het vaccin te halen?”

“Dus daarom denk ik dat het CDC en de regering Biden veel moediger naar buiten moeten treden en zeggen: als je gevaccineerd bent, kun je al deze dingen doen, hier zijn al deze vrijheden die je hebt, want anders gaan mensen toch naar buiten en genieten van deze vrijheden,” concludeerde Wen.

Zoals Dissident recent meldde, werkt de regering-Biden momenteel samen met particuliere bedrijven aan de ontwikkeling van “vaccinpaspoorten”, die de toegang tot het winkels voor niet-gevaccineerden zullen beperken:

De regering-Biden werkt samen met particuliere bedrijven aan de ontwikkeling van een vaccin-paspoortsysteem en beweert dat dit de enige weg is naar normalisatie, maar critici waarschuwen dat paspoorten de vrijheid en gegevens van mensen zullen stelen.
De regering Biden en particuliere bedrijven werken aan de ontwikkeling van vaccinpaspoorten waarmee Amerikanen kunnen bewijzen dat ze zijn ingeënt tegen COVID als het land opengaat, meldde The Washington Post zondag.
Het initiatief, dat grotendeels wordt aangestuurd door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, heeft aan momentum gewonnen nu een groeiend aantal bedrijven en locaties – van bioscopen, restaurants en muzieklocaties tot cruisemaatschappijen en sportteams – hebben gezegd dat ze een bewijs van vaccinatie zullen eisen voordat ze hun deuren openen.

De Britse minister van Buitenlandse Zaken Dominic Raab heeft laten doorschemeren dat in de nabije toekomst zelfs vaccinatiepaspoorten nodig zullen zijn voor de toegang tot supermarkten.

Oftewel: Als je je niet laat vaccineren hongeren ze je dood.

Hier gaat het om:

https://twitter.com/naomirwolf/status/1378020490963525636

https://twitter.com/naomirwolf/status/1376373126032977920

Lees hier meer over vaccinatieplicht.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Klaus Schwab: We gaan jullie allemaal vaccineren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
1 jaar geleden

De steeds grotere dwangmaatregelen van de overheid, om iedereen zo snel mogelijk te willen vaccineren. Telkens met steeds meer chantage middelen en bewegingsverboden voor niet gevaccineerde mensen op te werpen, om zo hen te isoleren van hun dagelijkse deelneming aan de samenleving. Dit wordt een uitputtingsslag om zo toch iedereen op zo’n kort mogelijke manier aan de injectie spuit te krijgen. Voor de overheden is er haast bij, want de bewuste vaccins zijn eigenlijk geen vaccins maar een doelbewuste levensgevaarlijke vergiftiging. Alle gevaccineerde zullen binnen een jaar zulke ernstige lichamelijke stoornissen ontwikkelen dat zij niet meer normaal kunnen functioneren of er aan dood gaan. Als de overheden te lang overdoen om iedereen te vaccineren, zal niemand zich meer willen vaccineren. Als het publiekelijk bekent wordt dat alle gevaccineerde er gehandicapt van worden of er aan sterven.