De ‘dekolonisatie’ van de Verenigde Staten wordt voortvarend aangepakt door het Biden-regime. De grote voorbeelden lijken Zimbabwe en de ‘regenboognatie’ Zuid-Afrika te zijn. 

Zo zijn blanke boeren uitgesloten van het covid-hulpprogramma. Dat doet onmiddellijk denken aan het lot van de blanke boeren in Rhodesië en Zuid-Afrika. En onder het Biden-regime is het mogelijk dat in Californië blanken uitgesloten worden van een basisinkomen, terwijl zwarten dat wel krijgen. Het criterium is niet hoe hard je het nodig hebt, maar wat je huidskleur is.

Onmiddellijk na zijn inauguratie zei Biden: “Onze prioriteit zijn kleine ondernemingen in handen van zwarten, Latino’s, Aziaten en inheemse Amerikanen, ondernemingen die eigendom zijn van vrouwen, en eindelijk gelijke toegang tot de middelen die nodig zijn voor heropening en wederopbouw”. Onvervalste blankenhaat en anti-blank racisme.

Joe Biden’s 2,5 triljoen dollar uitgaven voor infrastructuur zullen 20 miljard dollar omvatten die bestemd zijn voor het vernietigen van snelwegen omdat ze als racistisch worden beschouwd.

De regering wees op de Claiborne Expressway in New Orleans en de Interstate 81 in Syracuse, New York als twee voorbeelden van “langdurige en aanhoudende raciale onrechtvaardigheid,” in de infrastructuur.

Volgens het plan van Biden zouden miljarden worden besteed aan een poging om “buurten opnieuw met elkaar te verbinden” door de huidige snelwegen te vernietigen en ervoor te zorgen dat nieuwe projecten “de rassengelijkheid en de milieurechtvaardigheid bevorderen”.

Maar liefst 621 miljard dollar wordt genoemd voor “transportinfrastructuur en veerkracht”, waarbij de regering belooft dat het “historische ongelijkheden” zal aanpakken.

“Structureel racisme en aanhoudende economische ongelijkheid hebben de kansen van miljoenen werknemers ondermijnd,” heeft de regering ook beweerd.

Vorig jaar verklaarde Biden’s minister van transport, Pete Buttigieg, dat “zwarte en bruine buurten onevenredig opgesplitst zijn door snelwegprojecten of geïsoleerd zijn geraakt door het gebrek aan adequate vervoers- en transportmiddelen.

Tijdens een hoorzitting van de Senaat in januari verklaarde Buttigeg: “In het ergste geval kunnen misleidende beleidsmaatregelen en gemiste kansen op het gebied van transport de raciale en economische ongelijkheid versterken door buurten te verdelen of te isoleren en de fundamentele rol van de regering om Amerikanen in staat te stellen te gedijen, te ondermijnen.”

Tucker Carlson waarschuwde donderdag dat de regering Biden “Amerika aan het plunderen is” en dat de infrastructuurplannen net zo hard snelwegen afbreken als dat ze snelwegen  aanleggen.

Verwacht dat veel meer snelwegen dit lot zullen ondergaan. Mensen die geloven dat snelwegen racistisch zijn, zullen als onderdeel van dit plan tientallen miljarden dollars krijgen, zolang ze maar geloven in wat de regering-Biden ‘achtergestelde gemeenschappen’ noemt’, merkte Carlson op.

“Gaat dit echt over infrastructuur? Bruggen? Wegen? Luchthavens? Dingen die we echt kunnen gebruiken? Of is het weer zo’n vreemd klimaatplan/machtsgreep/ras-gebaseerd herverdelingsplan?” vroeg de gastheer, om vervolgens meerdere voorbeelden te noemen van niet-infrastructurele plannen in het wetsvoorstel.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


VS: Zwarte tieners steken blanke man in brand – overlijdt vier dagen later

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties