AstraZeneca waarschuwt voor frequente auto-immuunziekten door vaccinatie in Rote-Hand-Brief

Nederlanders onder de 60 jaar worden in ieder geval tot en met woensdag 7 april niet ingeënt met het vaccin van AstraZeneca. Aanleiding voor de beslissing van het ministerie van Volksgezondheid zijn de mogelijke bloedstollingsproblemen als bijwerking van het vaccin.

Eerder vandaag meldde Bijwerkingencentrum Lareb dat er na het zetten van zo’n 400.000 AstraZeneca-vaccins tot nu toe vijf meldingen zijn binnengekomen van vrouwen tussen de 25 en 65 jaar die trombose ontwikkelden in combinatie met een verlaagd aantal bloedplaatjes. Een van hen is overleden.

NOS

Dat is raar. Vrouwen tot 65 krijgen trombose, maar de inentingen worden alleen stopgezet voor mensen onder de 60. Maakt het niet uit als vrouwen boven de 60 sterven, of wat is de redenatie hierachter?

En naar het effect van AstraZeneca op mensen van boven de 65 was te weinig onderzoek gedaan. In ieder geval Zuid-Korea en Canada geven om die reden geen AstraZeneca aan mensen van boven de 65.

Ook andere landen hebben besloten het vaccin van AstraZeneca niet toe te dienen aan 65-plussers, omdat de informatie over de werkzaamheid ervan beperkt is, gezien het kleine aantal 65-plussers dat aan de klinische proeven heeft deelgenomen.

Onder de 65 krijg je er bloedstolsels van en boven de 65 is er te weinig onderzoek naar gedaan.

De Times meldt bloedstolsels bij 30 ontvangers van AstraZeneca-vaccin in het VK vandaag en de Guardian meldt dat er 7 zijn overleden aan die bloedstolsels.

Op 15 maart moest Hugo de Jonge ook al de inentingen met AstraZeneca stoppen.

Nederland stopte uit voorzorg twee weken met inenten met het AstraZeneca-vaccin tot en met zondag 28 maart, meldde Dissident toen. Dus het was nu net 5 dagen weer toegestaan voor het alwéér gestopt moet worden.

De grootste schande was nog wel dat Hugo de Jonge Van Haga in de Kamer schoffeerde omdat hij een paar vragen stelde.

Hugo de Jonge noemde Van Haga een gevaarlijke verspreider van Nepnieuws en hij zou de vaccinatiebereidheid en de volksgezondheid ondermijnen.

Dat mogen we inmiddels wel omdraaien.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Fredje
6 maanden geleden

Mij lijkt dat de hele media hetze moet dienen om het Oxford/AZ in diskrediet te brengen bij de bevolking, om de weg te openen voor mRNA gentherapie. Het beetje bashen van de UK is natuurlijk mooi meegenomen