De FPÖ wilde 2 maanden geleden een bijeenkomst houden en die werd door de de stad Wenen verboden wegens besmettingsgevaar. De partij ging daartegen in beroep en heeft nu gelijk gekregen bij het Hof.

Alleen al de uitspraak, die door de mainstream vrijwel in de doofpot werd gestopt, dat het verbod op de bijeenkomst van de FPÖ ongerechtvaardigd was, was DE sensatie van de Paasweek. Maar deze uitspraak van het Administratief Hof van Wenen heeft nog meer explosieve kracht, melden Unzensuriert en Wochenblick.

Geen enkele test kan oordelen over zieke of besmette mensen

Het hof stelt op verschillende plaatsen in de motivering van het vonnis dat geen van de door de federale regering aangeboden tests geschikt is om vast te stellen of iemand ziek of besmet is. Zelfs niet de veelgeroemde PCR-test. Daarvoor is een diagnose van een arts nodig.

PCR-test niet geschikt voor diagnose

Dit waarschijnlijk feitelijk correcte vonnis betekent een domper op het hele Corona-beleid in Oostenrijk en ontmaskert de “smeerlapperij” van de federale regering. Er wordt uitdrukkelijk gesteld dat zelfs volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) “een PCR-test niet diagnostisch is en dus op zichzelf niets zegt over de ziekte of infectie van een persoon“.

De Minister van Volksgezondheid hanteert echter een heel andere, veel ruimere gevalsdefinitie voor de ziekte van Covid 19, die niet kan worden gebruikt om het afwijzen van een bijeenkomst te rechtvaardigen, omdat:

Als de Corona-commissie de gevalsdefinitie van de minister van Volksgezondheid heeft gebruikt, en niet die van de WHO, dan is elke vaststelling van “zieke/geïnfecteerde” cijfers onjuist.

Verwarrende termen

Ook de Weense gezondheidsdienst komt er in het vonnis van het Hof niet goed vanaf. Zoals de administratieve rechtbank het beschrijft, gebruikte zij in haar redenering om de bijeenkomst te verbieden de woorden “aantal gevallen”, “testresultaten”, “incidentie van gevallen” en “aantal infecties”. Deze verwarring van termen zou geen recht doen aan een wetenschappelijke beoordeling van de epidemische situatie.

PCR en antigeentesten bewijzen geen infectie

De beslissing van de rechter heeft terecht erkend: Noch de PCR-test, noch de antigeentest zijn geschikt om een Coronabesmetting aan te tonen. In het eerste geval is de bevinding niet afkomstig van een of andere esoterische goeroe op het darknet ergens, maar rechtstreeks van de WHO. En bij de tweede is een empirische blik op de praktijk voldoende. Keer op keer waren er krantenkoppen over ontelbare tests die een vals-positief resultaat opleverden.

De administratieve rechtbank van Wenen erkende dit dienovereenkomstig: de antigeentests waren “zeer foutief” bij het ontbreken van symptomen. Niettemin heeft de Corona-Commissie zich voor haar analyses uitsluitend op die antigeentests gebaseerd. Het is denkbaar dat de ruime gevalsdefinitie van het Ministerie van Volksgezondheid de basis is geworden, waardoor “elke vaststelling van de aantallen voor ‘zieken/geïnfecteerden’ vals zou zijn”. De hoge aantallen gevallen waren ook een gevolg van de offensieve teststrategie.

Het hele Corona-regime is buiten proportie opgeblazen

In het beste geval bewijst de uitspraak van de rechtbank dus dat de regering en haar autoritaire Corona-apparaat enorm slordig zijn. Maar aan het eind van de dag is het ook een echte rechtbank die eerdere bevindingen volledig op hun kop zet.

Omdat de gebrekkige antigeentesten de basis zijn voor het hele corona-regime van de regering. Het maakt niet uit of je moet “testen” om je stad in of uit te mogen, of “testen” om de kapperszaak binnen te mogen: het zijn meestal deze testen die een rol spelen. Zelfs de schooltesten toonden al aan hoe foutgevoelig deze massale testen zijn.

Hof erkent Corona-blunder in Oostenrijk

Het lijkt gewoon een onbeduidende uitspraak, die bevestigt dat de machthebbers hebben gegokt met een te ver doorgevoerd demo-verbod, wetende dat een vonnis in hoger beroep niet geveld zou zijn vóór demodag. Maar in werkelijkheid blijkt dat “er geen geldige en op bewijsmateriaal gebaseerde getuigenissen en bevindingen over de epidemische gebeurtenis zijn”, zoals het hof erkende.

Lees ook:

Lancet-artikel: 50-75% van de ‘positieve’ PCR-tests zijn geen besmettelijke mensen

PCR-test geeft misschien tot wel 90% vals positieven volgens onderzoek van ‘Nature’


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Berlijnse Senaat bevestigt coronafraude van de staat: PCR-tests kunnen infectie niet aantonen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties