Gregorius III, patriarch van Damascus - Foto: VoxNews

“Veel van degenen die naar Europa emigreerden, waren terroristen. Ze willen niet alleen Syrië vernietigen, maar ook Europa”. Dat verklaarde Gregorius III, katholiek patriarch van de Syrisch-Griekse Melkietkerk, voor het einde van de oorlog in Syrië.

Hij wist waar het over ging omdat zijn neef werd opgehangen door de zogenaamde “gematigde rebellen”; deze rebellen werden gefinancierd door de VS en de EU in de tijd van Obama, volgens UME.

Toen de patriarch over Syrië en Assad sprak, wond hij er geen doekjes om: “Wij zijn geen democratie, maar evenmin de ergste van alle tirannieën. Maar afgezien van Israël en Libanon is Syrië het enige Arabische regime dat de godsdienstvrijheid respecteert.”

Over de mensen die in het Westen “vluchtelingen” worden genoemd, legde de patriarch uit: “Vanwege de oorlog waarin de rebellen van de “Islamitische Staat” in ons land verschenen, zijn veel mensen vertrokken. Maar onder degenen die naar Europa emigreerden waren veel terroristen. Ze willen niet alleen Syrië vernietigen, maar ook Europa“.

Gregorius III hoopt dat de christenen in het Midden-Oosten niet gedoemd zijn te verdwijnen of opgesloten te worden in een getto: “Onze kerken zijn zo vol dat zij uit hun voegen barsten. Het is een wonder. Ik ben trots op de Kerk van Syrië, in tegenstelling tot wat er in Irak is gebeurd, waar veel priesters zijn gevlucht, terwijl hier alle geestelijken zijn gebleven”.

Vreemd. “Degenen die de oorlog in Syrië ontvlucht zijn, zijn waarschijnlijker islamisten en geen christenen als die daar gebleven zijn?

De katholieke bisschop zei dus dat de Syrische “vluchtelingen” helemaal niet voor de oorlog zijn gevlucht, maar naar Europa zijn vertrokken met de bedoeling de oorlog naar ons toe te brengen! En nu de oorlog in Syrië voorbij is, pikken we meer “vluchtelingen” op uit Libanon in plaats van ze naar huis te sturen naar Syrië.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Woodensledge
5 maanden geleden

Oké.