De Britse premier Boris Johnson heeft tijdens een persconferentie eerder deze maand laten doorschemeren dat hij open zou staan voor amnestie voor illegale migranten.

Johnson, de huidige conservatieve globalistische premier, zei dat hij graag amnestie zou verlenen aan illegale migranten als ze de wet niet hebben overtreden, meldt National File. “Ik denk dat als mensen hier al heel lang zijn en de wet niet hebben overtreden, het zinvol is om te proberen hun status te regulariseren,” zei Johnson, die beweerde dat dat “zo ongeveer is wat er werkelijk gebeurt onder de bestaande regels.”

Migration Watch UK, de grootste waakhond van het land inzake illegale migratie, benadrukte dat de uitspraak van Boris Johnson lariekoek was, aangezien alle illegale migranten die “buiten de wet om in het land zijn, per definitie de wet hebben overtreden”.

De regering heeft een hele reeks nieuwe beleidsmaatregelen op het gebied van migratie aangekondigd om de enorme aantallen illegale migranten aan te pakken die momenteel dagelijks het Kanaal oversteken naar Groot-Brittannië (Jammer dat de woorden van Boris Johnson net zoveel waard zijn als die van Mark Rutte). Zo wordt onder meer voorgesteld om de migranten naar overzeese gebieden over te brengen terwijl hun asielaanvragen worden verwerkt, met als mogelijke bestemmingen onder meer het eiland Man, Gibraltar of zelfs Turkije.

Het doel is humanitair, of humaan, namelijk een einde maken aan het misbruik door een bende smokkelaars en gangsters, dat is wat we proberen te doen,” zei Johnson, die beweerde dat het doel van het stoppen van de migrantenoversteek “het redden van levens is, en het voorkomen van menselijke ellende omdat mensen het Kanaal oversteken, die voor de gek worden gehouden, die worden opgelicht door gangsters om enorme sommen geld te betalen en hun leven te riskeren.

De komende documentaire van National File, “Destination Dover: Migrants in the Channel”, eind vorig jaar gefilmd, zal een licht werpen op de ernstige aard van de illegale overtochten, inclusief de impact van de enorme stroom migranten naar Groot-Brittannië en de gevolgen voor de inheemse bevolking, een onderwerp dat Johnson tijdens zijn persconferentie over het onderwerp negeerde.

U kunt de trailer van Destination Dover hieronder bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=95sUfkFW3Gc&t=1s


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering verplicht zich tot het VN-migratiepact en erkent massamigratie als een ‘mensenrecht’

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edwin vissers
Edwin vissers
1 jaar geleden

Boris Johnson is dus vermoedelijk niets minder dan een telg uit zo’n farao-bloedlijn