Horror in Bari waar een twintigjarig meisje werd ontvoerd, een jaar lang verkracht, en zwanger werd gemaakt door een Egyptenaar van 31, die haar in zijn huis vasthield.

Ismail Mahmed – zo heet de buitenlander – legaal op het Italiaanse grondgebied, werd gearresteerd op beschuldiging van ontvoering, seksueel geweld en illegaal wapenbezit, bericht La Repubblica.

De Egyptenaar werd gestopt voor een masker-controle

De politieagenten van de vliegende brigade ontdekten de huiveringwekkende situatie door puur toeval, tijdens een anti-Covid-controle op Piazza Umberto. De agenten hadden de Egyptenaar tegengehouden omdat hij het masker niet correct droeg. De man bleek een stiletto bij zich te dragen en uit onderzoek bleek dat het een persoon met een strafblad was; de politieagenten werden achterdochtig door de flagrante nervositeit die de Egyptenaar tijdens de controle ten toon spreidde, vooral op hun verzoek om het  huisadres op te geven.

Deur verzegeld

Nadat ze het adres hadden verkregen, besloot de politie het appartement, gelegen in een centraal deel van de stad, te doorzoeken. Aangekomen voor de voordeur merkten de agenten meteen dat de deur was voorzien van een groot hangslot, dat alleen van buitenaf te openen was. Het verzoek om het appartement te openen stuitte op de duidelijke weigering van de Egyptenaar, die zich er herhaaldelijk tegen verzette. Na een kort gekibbel slaagden de politieagenten erin de sleutels van het hangslot te verkrijgen en het appartement binnen te gaan.

Een gruwelijke scène

Een huiveringwekkende scène verscheen voor hen: een meisje van iets meer dan twintig jaar oud, Italiaans, zat binnen opgesloten. De jonge vrouw vertelde de agenten dat ze was weggelopen van het huis waar ze woonde met haar familie, vanwege een aantal meningsverschillen. Op dat moment hadden enkele kennissen haar in contact gebracht met de Egyptenaar, die had aangeboden haar onderdak te verlenen.

Wat een vriendelijk gebaar leek, veranderde in een marteling voor de 20-jarige. Na een paar dagen zonderde de man haar af, nam haar mobiele telefoon in beslag en verduisterde de ramen van het appartement. De jonge vrouw kon alleen uitgaan onder begeleiding van de buitenlander. De deur was verzegeld met hangsloten waarvan alleen de Egyptenaar de sleutels bezat. Na herhaalde verkrachtingen, die een jaar duurden, werd het slachtoffer zwanger. Ze wordt momenteel toevertrouwd aan de hulp van het personeel van een centrum voor bestrijding van geweld.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Italië: Nigerianen verkrachten en hakken 18-jarig meisje in 20 stukken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties