Het verlies van een pasgeborene is hartverscheurend, net als de pijn van het verlies van een ongeboren kind. Daarom zijn wij zowel bedroefd als geschokt dat wij u de meest recente gegevens kunnen mededelen over het aantal ongeboren en pasgeboren kinderen dat het leven heeft verloren als gevolg van het feit dat de moeder een van de Covid-19-vaccins in het Verenigd Koninkrijk heeft gekregen.

De regering heeft wekelijkse verslagen gepubliceerd over bijwerkingen van de experimentele Covid-19-vaccins, waarvan het eerste betrekking had op gegevens die van 9 december 2020 tot en met 24 januari 2021 waren ingevoerd in het kader van het Yellow Card Scheme van de MHRA. Hun laatste verslag (hier te vinden), het zevende dat is vrijgegeven, heeft betrekking op gegevens die in het kader van het MHRA Yellow Card Scheme zijn ingevoerd van 9 december 2020 tot en met 7 maart 2021, meldt The Daily Expose.

Slechts zes weken scheiden het eerste en het zevende verslag, en de schokkende toename van het aantal vrouwen dat in die tijd hun ongeboren en pasgeboren kind verliest als gevolg van het gebruik van het Covid-vaccin van Pfizer of AstraZeneca, is ontstellend.

Dit was het eigen advies van de regering bij de nood goedkeuring van het Pfizer / BioNTech vaccin:

Zwangerschap

Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2. Onderzoeken naar reproductietoxiciteit bij dieren zijn niet voltooid. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.

Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd dient zwangerschap te worden uitgesloten vóór vaccinatie. Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd geadviseerd worden om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis.

Wij hebben u hierover in december al geïnformeerd, aangezien het advies van de regering zelf ook opmerkingen over borstvoeding en vruchtbaarheid bevatte, die als volgt luidden

Borstvoeding

Het is niet bekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt uitgescheiden in de moedermelk. Een risico voor de pasgeborenen/zuigelingen kan niet worden uitgesloten. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 dient niet te worden gebruikt tijdens de borstvoeding.

Vruchtbaarheid

Het is niet bekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 invloed heeft op de vruchtbaarheid.”

Het is vanwege dit advies van de Britse regering dat wij zo geschokt waren te zien dat in het eerste vrijgegeven rapport over bijwerkingen van de Covid-vaccins, waarbij gebruik werd gemaakt van gegevens die tot 24 januari 2021 waren ingevoerd in het “Yellow Card Scheme” van de MHRA, in totaal 4 vrouwen een miskraam hadden gekregen als gevolg van het Pfizer/BioNTech-vaccin:

pfizer spontaneous abortion 01

Evenals een totaal van 2 vrouwen die hun ongeboren kind verloren als gevolg van het Oxford/AstraZeneca vaccin:

astrazeneca spontaneous abortion

We weten nog steeds niet waarom deze vrouwen een van de Covid-vaccins hebben gekregen tegen het advies van de regering in. Maar wat echt schokkend is, is hoeveel dit aantal is toegenomen in de 6 weken die sindsdien zijn verstreken.

Volgens het zevende rapport dat door de Britse regering is vrijgegeven over bijwerkingen van de Covid-vaccins, waarbij gebruik is gemaakt van gegevens die tot 7 maart 2021 zijn ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme, is het aantal vrouwen dat hun ongeboren kind heeft verloren nadat zij het Pfizer-vaccin hadden gekregen, sinds 24 januari met 475% gestegen, waarmee het totaal op 23 is gekomen. Dit is verwoestend.

Helaas is er nu ook 1 melding van een premature baby die helaas is overleden nadat de moeder het Pfizer-vaccin had gekregen:

pfizer spontaneous abortion 02

De AstraZeneca-prik heeft ook onnodig leed veroorzaakt bij aanstaande moeders. Sinds 7 maart is het aantal vrouwen dat een miskraam heeft gehad met 150% gestegen sinds 24 januari, waarmee het totaal op 5 komt.

Tragisch genoeg is er ook 1 doodgeboorte gemeld bij het MHRA Yellow Card Scheme nadat de moeder het AstraZeneca-vaccin had gekregen, maar schokkend genoeg is dit niet als een sterfgeval aangemerkt:

astrazeneca spontaneous abortion 2

De vraag is waarom we deze cijfers zien, terwijl de regering zelf had geadviseerd zwangere vrouwen niet te vaccineren?

We zijn aan het graven gegaan en hebben ontdekt dat de regering sindsdien haar oorspronkelijke advies heeft bijgewerkt tot het volgende:

4.6 Vruchtbaarheid, zwangerschap en borstvoeding

Zwangerschap

Er is beperkte ervaring met het gebruik van het COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 bij zwangere vrouwen. Dierstudies wijzen niet op directe of indirecte schadelijke effecten met betrekking tot zwangerschap, ontwikkeling van embryo’s/foetussen, baring of postnatale ontwikkeling.

Toediening van het COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 tijdens de zwangerschap dient alleen te worden overwogen wanneer de potentiële voordelen opwegen tegen de potentiële risico’s voor de moeder en de foetus.

Dit is misdadig! We moeten er niet aan denken hoeveel van dit soort gebeurtenissen we in de komende weken zullen zien.

Geïnformeerde toestemming is belangrijk, maar wij geloven niet dat deze vrouwen ook maar in de geringste mate zijn geïnformeerd, en nu zullen zij de eeuwige pijn moeten lijden van het verlies van hun ongeboren of pasgeboren kind.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties