AstraZeneca waarschuwt voor frequente auto-immuunziekten door vaccinatie in Rote-Hand-Brief

Canada heeft het gebruik van het AstraZeneca-vaccin opgeschort voor personen jonger dan 55 jaar, omdat het zich zorgen maakt over de veiligheid na een aantal meldingen van ernstige bloedstolling bij ontvangers in Europa.

De maatregel komt na een aanbeveling van Canada’s National Advisory Committee on Immunization op maandag, die opriep tot een pauze om tijd te kopen om de veiligheidszorgen te evalueren, met name over een zeldzame bloedstollingsaandoening bekend als vaccin-geïnduceerde protrombotische immuun trombocytopenie, of VIPIT.

Er is aanzienlijke onzekerheid over het voordeel van het verstrekken van AstraZeneca Covid-19-vaccins aan volwassenen jonger dan 55, gezien de mogelijke risico’s in verband met VIPIT,” zei Shelley Deeks, die fungeert als vice-voorzitter van het Nationaal Adviescomité.

De aanbeveling werd ingegeven door nieuwe gegevens uit Europa die suggereren dat het risico op bloedstolling bij AstraZeneca ontvangers kan oplopen tot één op 100.000, ver boven het één op 1 miljoen cijfer dat eerder werd geschat door onderzoekers, zei Deeks. Ze voegde eraan toe dat de meeste Europese patiënten die met bloedklonters te maken kregen, vrouwen onder de 55 jaar waren, en dat het sterftecijfer onder degenen die bloedklonters ontwikkelen, tot 40% kan oplopen, meldt RT.

Omdat echter niet wordt verwacht dat de AstraZeneca-prik een groot deel van de totale vaccinvoorraad van Canada zal uitmaken, zei de commissie dat de vaccinatiecampagne van het land “geen noemenswaardige vertraging” zal oplopen door de pauze.

Het hoofd van de provinciale vaccinatie-taakgroep van Manitoba, Joss Reimer, zei dat hoewel “we nog niet precies weten hoe vaak deze bijwerking voorkomt”, het beter is om het zekere voor het onzekere te nemen.

Hoewel we nog steeds geloven dat de voordelen voor alle leeftijden opwegen tegen de risico’s, voel ik me niet op mijn gemak met ‘waarschijnlijk’. Ik wil meer gegevens uit Europa zien zodat ik precies weet wat de risico-batenanalyse is,” zei Reimer.

Meer dan een dozijn landen in Europa hebben de verspreiding van het AstraZeneca-vaccin tijdelijk opgeschort na berichten over bloedstolsels, hoewel verschillende landen het vaccin sindsdien hebben hervat nadat de gezondheidsautoriteiten van de EU hadden verklaard dat het vaccin veilig was en geen verband hield met de stollingsproblemen, die in sommige gevallen fataal waren.

Ondanks het feit dat de Europese regelgevende instanties het sein “veilig” hadden gegeven, beweerde een onderzoeksteam van het Duitse universiteitsziekenhuis Greifswald onlangs een verband te hebben gevonden tussen het vaccin en bloedstolsels. Volgens de onderzoekers zou een immuunrespons op het vaccin kunnen leiden tot de vorming van antilichamen die normaal worden gestimuleerd wanneer een organisme een wond moet helen door bloedstolling, waardoor bloedklonters zouden kunnen ontstaan, met name in de hersenen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen beschuldigen AstraZeneca van onjuiste voorstelling van gegevens over werkzaamheid

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjefke
1 jaar geleden

De 65 plussers mag je gerust dood spuiten, zij kosten toch alleen maar geld!
Dan kun je ook mooi hun pensioenen inpikken om de toekomstige migranten te bekostigen
die ze van plan zijn naar Europa te halen!
En dit alles voor een virus met de sterfte van de normale griep, daar maak je de hele middenstand kapot! Het is toch duidelijk dat dit om The Great Reset van het WEF gaat wat ze kost wat kost door willen drukken! In 2030 zullen wij niets meer bezitten alles huren en gelukkig zijn!
Vanzelfsprekend mogen de superrijken en de elite alle voorrechten behouden!
Zoals Kill Gates met zijn 5 huizen waarvan het grootste 6000 m2. Een privé Jet, duizenden hectares landbouwgrond etc.
Mensen als wij niet wakker worden zullen onze kinderen en kleinkinderen in een afschuwelijk communistisch paradijs wonen zonder rechten! De enkele superrijken zullen dan alles in de wereld bezitten, en ook ons als digitale slaven!