De laffe communisten van de staats-Pravda willen niet verantwoordelijk gehouden worden voor de gevolgen van hun handelen en noemen de aanslag in hun titel een ‘harde klap’ om de aanslag te bagatelliseren.

Als het om een moskee zou zijn gegaan was het halve leger ingezet“, twittert de fractievoorzitter van de PVV-Rotterdam, “en dan zou het ook een terroristische aanslag genoemd worden“, reageert ‘Karen_PVV’ en, “die mannen die een gazon voor de moskee beschadigd hadden? Die moesten voor maanden de cel in. Maar ja het gazon van een moskee kan je natuurlijk niet vergelijken met een kerk“. Die kwajongens kregen geen paar maanden maar vier jaar op de terreurafdeling in Vught tussen de koppensnellende moslims.

Journalist Jolyn van der Garde schetst hoe randstadjournalisten al haar hele leven naar kleine kerkelijke dorpjes komen voor smeuïge quotes. „Dat gaat zelden op een nette manier.

De manier waarop journalisten zich gedragen, zouden we nooit acceptabel vinden voor een synagoge of moskee, schrijft ze.

De Christendomhatende mediacommunisten weigeren ook verslag te doen van bomvolle moskeeën, terwijl we in heel Europa zien dat immigranten zwaar oververtegenwoordigd zijn onder de covid-patiënten op de IC’s.

Op Urk waar een sensatiejournalist van Powned kerkgangers bruut irriteerde zijn al tijden nauwelijks besmettingen meer en houden de kerkgangers keurig anderhalve meter afstand en dragen velen een zinloos mondkapje, meldt scriba Van Haaften.

Als de lockdownies van de staatsmedia niet dagenlang tegen deze kerken hadden lopen haathetzen, zou deze aanslag niet plaatsgevonden hebben.

In plaats van dat de haatjournalisten hun excuses maken, voelt de kerk zich nu gedwongen excuses te maken.

Omgekeerde wereld.

De kerk heeft heel wat meer schade, zoals op onderstaande filmpje te zien is, dan het gazon naast de haathut in Enschede. Gaan de daders van deze aanslag dan ook vier jaar de bak in, zal de politie überhaupt moeite doen om ze te zoeken?


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Irritante sensatiejournalist van Powned valt Christenen lastig op Urk – Krijgt miniklapjes

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties