De nieuwe Italiaanse regering, de tweede al zonder dat er verkiezingen gehouden zijn, onder leiding van Mario – Goldman Sachs – Draghi kan het zich veroorloven na de royale bijdrage van Mark Rutte, die ons geld uitdeelt en rondstrooit alsof het pepernoten zijn in plaats van euro’s.

Het hele coronaherstelfonds bedraagt 750 miljard, waarvan Italië er 209 ontvangt. Het bedrag is opgebouwd uit 360 miljard euro aan leningen en 390 miljard euro aan subsidies. Aan die subsidies draagt Nederland 30 miljard bij, 1 miljard per jaar de komende 30 jaar. 43 miljard zelfs volgens deze PVV motie. En de EU gaat er vanuit dat leningen terugbetaald zullen worden ook al zijn resultaten uit het verleden een garantie dat dat niet zal gebeuren, waardoor de rekening uiteindelijk nog hoger uit zal vallen.

Italië is niet geïnteresseerd in het redden van de middenstand die zware klappen gekregen heeft door de covid-maatregelen. Het grootste deel van het geld, 74,3 miljard euro, gaat naar klimaathysterie, 48,7 miljard naar digitalisering, 27,7 miljard naar “infrastructuur voor duurzame mobiliteit” en 17,1 miljard gaat naar “gendergelijkheid, sociale en territoriale cohesie”.

En naar nu blijkt gaat Italië er ook nog een basisinkomen voor immigranten mee bekostigen van onze pepernoten, terwijl hier de bezuinigingen alweer op til staan na de waanzinnige covid-maatregelen van onze vijandige overheid.

Breitbart:

Italië: Hoofd Sociale Zekerheid stelt voor basisinkomen uit te breiden naar alle immigranten

Het hoofd van de Italiaanse socialezekerheidsinstantie is bekritiseerd omdat hij heeft opgeroepen het basisinkomen initiatief uit te breiden tot migranten die minder dan tien jaar in het land verblijven.

Pasquale Tridico, president van het Istituto Nazionale della Previdenza Sociale (INPS), sprak deze week met de Italiaanse media over zijn wens om het inkomensbeleid van de burgers uit te breiden dat is voorgesteld door de Vijfsterrenbeweging (M5S) in de eerste regering onder leiding van voormalig premier Giuseppe Conte.

“Voor de inkomensuitkering geldt een woonplaatsvereiste van tien jaar in Italië. Dit lijkt mij overdreven en bestaat in geen enkel ander Europees land ”, zei Tridico, volgens Il Giornale, en riep op tot een verhoging van het gegeven geld op basis van de grootte van de gezinnen.

Momenteel komen Italianen, EU-burgers of legale immigranten die ten minste tien jaar in het land hebben gewoond, in aanmerking voor het burgerinkomen, zolang het gezinsinkomen niet hoger is dan 9.360 euro.

Er kwam onmiddellijk kritiek van leden van de centrumrechtse coalitie, zoals de populistische senator Matteo Salvini, die het idee “absurd” noemde en eiste dat de regering Italianen die in moeilijkheden verkeren eerst zou helpen.

Ook de leider van de nationaal-conservatieve Broeders van Italië (FdI), Giorgia Meloni, bekritiseerde het voorstel en zei dat “dit de zoveelste absurditeit zou zijn van een maatregel die al volstrekt ontoereikend is om onze op de knieën liggende bedrijven te redden”.

Senator Anna Maria Berini, lid van Silvio Berlusconi’s Forza Italia, noemde het “een onzinnig en ongepast voorstel, omdat dit alleen maar nieuwe sociale conflicten voedt terwijl we ons in zo’n dramatische situatie bevinden, met miljoenen Italianen die in armoede zijn gedompeld als gevolg van de pandemische crisis”.

De Lockdowns van de Build Back Better globalisten hebben grote gevolgen gehad voor het bedrijfsleven in Italië: het bruto nationaal product (bbp) van de natie is in 2020 met 8,9 procent gekrompen, tot hetzelfde niveau als 23 jaar geleden.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Bootmigranten tonen hun messen – Matteo Salvini: Moeten we hen ook verwelkomen?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties