Diversiteit is een geweldige kracht voor blanke samenlevingen. 

Blanken zouden dit nooit kunnen. Wij hebben nog zoveel te leren van andere culturen. Gezegend zijn we dat letterlijk elke partij in Nederland racisme bestrijdt, want stel je voor dat we zo racistisch zouden zijn dat we dit soort mensen niet binnen zouden laten in onze armzalige samenlevingen. Het zou letterlijk oorlog worden als we geen moordenaars toe zouden laten.

The Gateway Pundit:

Twee jonge tienermeisjes zijn aangeklaagd voor moord na het doden van een man in DC tijdens een gewapende carjacking.

In plaats van te vluchten nadat de auto was gecrasht en over de kop was geslagen, ging een van de meisjes op zoek naar haar mobieltje dat in het voertuig lag – terwijl ze nonchalant langs het lichaam van hun slachtoffer liepen.

De meisjes, beiden zwart, zijn slechts 13 en 15 jaar oud.

Hun Pakistaanse slachtoffer, Mohammad Anwar, 66, uit Springfield, Virginia, was aan het rijden voor Uber Eats toen de meisjes probeerden zijn auto te stelen en hem taseerden.

De gruwelijke scène werd op camera vastgelegd door een getuige.

Waarschuwing, de video is extreem grafisch en verontrustend:

Het incident vond plaats op dinsdag en de aanklacht voor moord werd woensdag bekendgemaakt.

“We zijn kapot van dit tragische nieuws en onze harten gaan uit naar de familie van Mohammad in deze moeilijke tijd,” zei een woordvoerder van Uber, volgens filiaal WTOP. “We zijn dankbaar dat de verdachten zijn gearresteerd en bedanken de Metropolitan Police Department voor hun ijver met dit onderzoek.”

Uber kan het helemaal niks schelen, want die nemen morgen weer een andere slaaf aan.

Diversiteit is een krankzinnig psychopathisch experiment, want de verschillende rassen hebben letterlijk nul compassie met elkaar en door ze bewust te mixen wordt het een wedstrijdje wie als laatste overblijft, terwijl ze elkaar bevechten. En met diversiteit heeft ‘diversiteit’ al helemaal niks te maken, want door iedereen te mixen blijft er uiteindelijk maar één non-ras over. Het is alsof je alle kleuren verf door elkaar gooide op de kleuterschool en elke keer een verschillende uitkomst verwachtte, maar het altijd op dezelfde ‘kleur’ uitdraaide. En die kleur was bruin en niet Blank.

Diversiteit is de oorzaak van deze moord, en racisme is de reden dat deze negerinnen er geen moeite mee hebben een Pakistan aan te vallen. Als ze allemaal op hun eigen continent gewoond zouden hebben zou dit niet gebeurd zijn. In het diversiteitsgenocidespel dat de elites spelen zijn Blanken de zwaarst benadeelde partij. Punt één zijn wij de kleinste minderheid, we zijn net aan 9% op deze wereld, en toch worden we als kwaadaardige meerderheid bestempeld. En wij zijn de enigen tegen wie het anti-racisme frame gericht is, waardoor we feitelijk ontwapend zijn.

Denk nog maar eens na waar het toe leidt als je roept dat je geen racist bent om wat deugpunten te scoren.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


VS: Zwarte tieners steken blanke man in brand – overlijdt vier dagen later

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties