Zo mooi zou het bij ons ook kunnen zijn als de macht hier niet gegrepen zou zijn door Mark Rutte, Hugo de Jonge en Van Dissel die rechtstreeks uit de krochten van de hel gekropen zijn om ons leven ondragelijk te maken.

Waarom verloopt het leven in Moskou, een agglomeratie van 15 miljoen mensen, zoals wij het hier zien, ondanks de aanwezigheid van coronagevallen? De Italiaanse architect Robin Monotti Graziada, die deze foto’s maakte, voelt zich prima thuis in Moskou – zonder angst. Dus waarom vallen deze jonge Moskovieten niet ten prooi aan de corona zeis man?

https://twitter.com/robinmonotti/status/1375569370194272256

Wit-Rusland neemt geen maatregelen en heeft minder sterfgevallen dan Oostenrijk dat een precies even grote bevolking heeft. Oekraïne heeft geen maatregelen genomen en al bijna groepsimmuniteit bereikt als we de berichten moeten geloven. In Zweden waar nauwelijks maatregelen gelden vallen procentueel minder doden dan in landen als het VK en België waar juist zeer strenge maatregelen van kracht zijn. In Florida waar geen maatregelen gelden heeft het virus exact hetzelfde verloop als in Californië met de strengste maatregelen in de VS.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand – Product van hysterie en angstzaaierij

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
erik
erik
2 jaren geleden

En gelijk hebben ze, feesten maar.

Erik
Erik
1 jaar geleden

In Oekraïne zijn mondkappen overal.