Richard Torres Estrada

De oorlog tegen Blanken is in volle gang sinds de communistische staatsgreep van het Biden-regime.

Nu moet het leger weer diverser. Ze zeggen nooit wanneer het divers genoeg is. Is dat wanneer 40% geen Blanke man meer is, 50%, 60%, 70%, 80%, 90% of tot er geen Blanke man meer over is? Het laatste is het doel, maar dat kunnen ze niet hardop zeggen en daarom vertellen ze nooit wanneer het ‘divers’ genoeg is.

Diversiteit is genocide.

Big League Politics:

U.S. Special Operations Command (USSOCOM) heeft de aanwerving aangekondigd van Richard Torres-Estrada als hun Chief of Diversity & Inclusion.

“We kijken uit naar zijn bijdrage aan het verbeteren van de capaciteiten en de effectiviteit van de [speciale strijdkrachten] door middel van diversiteit van talent, en door ons te helpen het beste van het beste aan te werven,” schreef USSOCOM in hun aankondiging.

Met zwangere vrouwen, negers, flikkers, transgenders, mannen in roze jurkjes en vrouwen die hun eigen uitrusting niet eens kunnen dragen op naar de menselijke gehaktmolens van het Midden-Oosten om in een zinloze oorlog te vechten. De Taliban lachen zich de voorhuid uit hun broek. Oooh wacht. 80 tot 90% van de Amerikaanse slachtoffers in die oorlogen zijn Blanke mannen. De oorlogen tegen de islam, zijn vooral ook een oorlog tegen Blanke mannen.

Torres-Estrada heeft een geschiedenis van het posten van extreem-linkse partijdige propaganda op zijn sociale media-accounts. Hij heeft afbeeldingen gepost waarin hij de voormalige president Donald Trump vergelijkt met nazileider Adolf Hitler, evenals anti-blanke memes die de politie lijken te demoniseren.

Sociale media persoonlijkheid Mike Cernovich plaatste een waarschuwing op Twitter om de massa’s te waarschuwen voor Torres-Estrada’s extreme overtuigingen:

Onder de tirannie van president Joe Biden is het leger veelvuldig vernederd en gebruikt voor politieke stunts tegen conservatieven. Het resultaat zou rampzalig kunnen zijn voor de nationale veiligheid.

Wel beter voor de wereldvrede als de VS eindelijk op zouden houden overal illegale oorlogen te voeren om de Derde Wereld horden richting Europa te jagen.


Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:


Amerikaanse minister van Volksgezondheid schokt twitter met outfit

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties